Mit szeretsz jobban takarítani, majdnem tiszta lakást, kicsit koszos, rendetlen lakást, vagy nagyon koszos, rendetlen lakást?
Nem szeretek takarítani. Semmit sem. Megcsinálom, mert muszáj, de csak annyit amennyit muszáj. A mosogatással nem volt gondom soha, de kevésbé érdekel ha rendetlenség vagy por van, mint hogy nekiálljak takarítani ha amúgy még "el lehet viselni".
A legjobb ha nincs rumli és nincs nagy kosz, akkor a legjobb megcsinálni a takarítást. Akkor gyors, egyszerű és azért látszata is van már.
Én mindent utálok takarítani.
Érdekes, hogy korábban több kedvem volt hozzá, mióta dolgozok, mellette levelezőn tanulok, hátam közepére nem kívánom a takarítás. Egy kis 1 szobás garzont sem vagyok képes rendben tartani, el sen tudom képzelni, hogy bírnék el egy nagyobb lakással, vagy ha még lenne ott más is, aki után takarítani kell... Csodálom, akinek van erre kapacitása. Ráadásul sziszifuszi munka, mert mire minden szép tiszta és rendezett lesz, kezdődik újra elölről az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!