Hány naponta takarítjátok a zuhanykabint?
És mivel? Én először leszedem a vízkövet fürdőszobai tisztítóval, majd áttörlöm ablaktisztítóval, de elég csúnya csíkos néha.
Fürdőszobai szőnyeget hány naponta mossátok/porszívózzátok?
Eleve szoktatok porszívózni a fürdőben? Én igen, mert sok haj van a földön. Érdekelne, ki hogyan takarít. Magát a földet/zuhanytálcát ahova kiléptek szoktátok fertőtleni?
A zuhanyt hetente egyszer.A szőnyeget kéthetente mosom .
Poszívozni a haj miatt két naponta.
Ezért nem kell teljesen átlátszót venni, mert az csak a bemutatóteremben mutat jól.
Nálunk ezért apró cseppmintás kabin van, amire tökéletesen elég, ha hetente egyszer befújom a zuhanykabin tisztító spray-vel és pár perc múlva leöblítem a zuhannyal.
Mindennap takarítom, mert szobakutyánk van és allergia miatt minden séta után le kell mosnom a lábait. Miután ez megvolt, Sanytollal szoktam áttörölni. Nálunk szép fehér és nem marad csíkos.
Illetve a kutyaszőr és a hosszú hajam miatt, mindennap porszívozok(bútorokat is) , két naponta felmosok, heti egyszer pedig nedves kendővel áttörlöm a bútorokat.
Kádparaván: minden zuhany után lehúzzuk róla a vizet, így nem brutál vízköves. Elég heti egyszer ablaktosztítóval áttörölni. Ha 1-2 hétig kimarad, akkor zuhanykabin tisztító, elkenem, hagyom hatni, majd leöblítem és kész.
Szőnyeg: 2-3 hetente bedobom a mosógépbe, nem tapogunk állandóan rajta, zuhanyzás után szárad a törölköző szárítón.
Padló: macskán van és az alom a fürdőben. Illetve egy mászó babánk. Mindennap minimum egyszer felporszívózok a fürdőben, de van, hogy többször is. Állóporszívónk van, kb. 1,5 perc/alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!