Meg tudnátok szokni, hogy egy takarító, bejárónő legyen az otthonotokban?
Párom egy külföldi, viszonylag elit családból származik (a kérdésem lényege egyeltalán nem az, hogy ezzel felvágjak), náluk teljesen megszokott, hogy valaki mos, vasal, takarít rájuk. Heteken belül kész az első közös otthonunk, párom már mondta, hogy kezdjük el keresni a bejárónőt.
Kétes érzés van bennem: tudom, hogy ez egy kemény munka, és a gondolat tök jó, hogy levenné valaki a terhet rólunk, de mégis furcsa érzés nőként, hogy egy másik nő járjon be az otthonunkba. Ti hogy vagytok ezzel?
A feleségem is évekig húzódozott a bejárónő [takarítónő] segítségének igénybevételétől. Aztán balszerencsénkre gerincsérve lett. Amikor kérte, hogy én takarítsam ki a hétvégén a házat, visszakérdeztem tőle, hogy döntse el mit szeretne. Ha szombaton egész nap programozok, keresek vele 80-100 ezer forintot. De kereshetek 10 ezer forintot is, úgy hogy én takarítok, egy bejárónő helyett.
Felfogta, és megértette. Szerencsére kollégái ajánlottak egy nagyon megbízható hölgyet, aki segít nekünk. Én pedig programozok szombaton is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!