Találhatok olyan segítőt, aki takarításban és egyéb házimunkában segít nekem, ha a lakásom kicsi és zsúfolt?
Három gyerekkel élek egyedül. A városban nincs rokonom, nincs segítségem. Teljes állásban dolgozom, ügyetlen vagyok a házimunkákban. Nincs mosogatógépem, a lakásra ráférne egy lomtalanítás, sok a felesleges cuccunk.
Olyan jó lenne ha hetente vagy kéthetente fizethetnék valakit aki segít kicsit, hogy utolérjem magam. Az ablakmosástól a rendrakásig, ilyenek lehetnének abba a heti kétheti pár órában.
Budapest.
Ok, azért kérdeztem, mert azt feltételeztem, hogy általában takarítónő olyanokhoz megy, akiknek szép nagy rendezett lakásuk van- ott porszívózik, felmos, takarít, nem ilyen kicsi-zsúfolt-szerencsétlen lakásokba.
Lomtalanítani nem fog egy takarítónő, azt neked kell megoldanod.
Én a rendrakást, takarítást vállalnám.
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam meg. Eszemben sem volt a lomtalanítást a takarítónőre bízni. De a munka mellett, mosogatok, főzök bevásárlok, mosok teregetek és próbálok rendet rakni takarítani. - nem jut időm, hogy átválogassam a kinőtt ruhákat, a régi játékokat mesekönyveket és kidobni eladni. (hátha egy kis mentesítéssel eljutnék oda h jutna időm rá)
Ablakmosást, hűtőtakarítás, időnként néha felmosni, máskor csempét lemosni, mikor - mi lenne a lépés a jobb állapot felé.
Először mindenképp lomtalaníts. Ha a takarítónő rendeltlenségbe megy, nem lesz hatékony, nem lesz látványos a munkája, csalódott leszel.
Tehát első feladat a lomtalanítás, amit neked kell megtenned.
Takarítót pedig csak ajánlás alapján válassz, a facebookos hírdetésekkel nagyon vigyázz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!