Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Miért büdösek a ruhák mosás után?

Miért büdösek a ruhák mosás után?

Figyelt kérdés
Folyékony arielt+silan sensitivet használok.
2010. okt. 8. 17:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem is pont ilyen problémám volt.

Csináltam egy üres 95 fokos mosás ecettel, azután két 95 fokos mosást trisóval. A trisó sok apró koszt leszedett a mosógépből és teli volt a dob a tetejéig habbal, mert valószínűleg le volt rakodva a mosószer is (a trisó nem habzik), de a problémát nem szüntette meg!

Szétszedtük a mosógépet a szivattyúnál és ott volt a gond, ami nem is látszódott kívülről a fedél levételekor. Elakadt pár kis műanyag merevítő, ami a ruhák gallérjában volt. Így a szennyes, büdös vizet nem tudta kinyomni magából, ezért voltak büdösek a ruhák.

Én is folyékony mosószert használok, nem attól van a probléma. Remélem tudtam segíteni ezzel valakinek, azóta jó illatúak a ruhák! :)

2011. aug. 11. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!