Miért büdösek a ruhák mosás után?
Lehet, hogy koszos a mosógéped.
Lehet, hogy túl lassan száradnak.
Lehet, hogy nem használsz elég mosószert. (de valószínűtlen)
Lehet, hogy túl sok ruhát raksz a dobba.
Lehet, hogy valami elromlott a mosógépben.
Nekem is volt ilyen gondom. Akkor szűnt meg, amikor a mosógép kifolyó csövét elkezdtem a wc-be tenni a fali bekötés helyett.
A falban lévő szűrő állandóan eltömődik a sok szösz miatt, ami a ruhákról, takarókról lejön, hetente tisztíthatnám, de tisztítani csak csavarozással lehet. Ja, és 2-3 havonta egy ecetes mosást csinálok vele.
Amúgy a folyékony mosószertől nem lesz büdös a ruha! Nekem az Ariel nem igazán jött be, néhány öblítővel olyan fura szagot csinálnak együtt, hogy nem bírtam. Én Tomi colort használok, a sima fehér Lenor-al.
És ahogy írták előttem is, attól is lehet még büdös, ha nagyon megtömöd a gépet, nem tudja a víz rendesen átjárni a dobban lévő ruhákat. Úgy kell megpakolni, hogy a kezedet még kényelmesen be tudd dugni a ruhák közé, ne szoruljanak.
Nem száradás során büdösek, hanem már mosás alatt... ahogy rögtön kiveszem a gépből.
Csináltam egy ecetes átmosást. És ariel helyett vettem Dreft-et. Most egész kellemes illatúak lettek a ruhák. Remélem így is marad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!