Pár napja mosás után a nadrágom szárán pirosas foltok jelentek meg. Nem gondolom, hogy bármelyik ruha engedné a színét, mivel máskor is mostam együtt őket. Meg lehet menteni valahogy?
Az attól függ, hogy mi fogta meg.Tescoban lehet kapni foltördögöt (kis flakonos folteltávolító) szinte mindenféle foltra.
Nekem fekete pöttyök, foltok lettek néhány hete minden ruhámon. Férjem megnézte a gép szűrőjét és hát tele volt valami olajos trutyival. Elfelejtettem egy ideje kitisztítani. Miután megcsinálta, megszűnt a probléma. Szerencsére nekem újramosás után eltűntek a foltok.
Vanish szappant próbálj első körben, aztán ha sikerült beazonosítani a folt okát, jöhet a foltördög.
Nem. Nagyon egyszerű, nekünk az elején alul van egy kis négyzet alakú borítólemez, azt csavarhúzóval lepattintjuk, belül a zárókupakot le kell csavarni és kifolyik a trutyi, majd kitörölgetem, a kupakot meg elmosom. Érdemes valami rossz rongyot alátenni, mert egy jó adag víz is ki szokott folyni.
Ha megvan még a gép használati útmutatója, ott írják, hogy hol van a szűrő, ha nincs meg, netről letöltheted.
Köszönöm!
Igen, ezt én is szoktam csinálni időnként. Azt hittem valami nagyobb volumenü szétszedésről van szó :D
Ha mást nem veszek holnap Vanish szappant, és próbálom mosni. Sajnálnám kidobni, mert jó kis nadrág :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!