Miért nincs elterjedve a mosódió?
Figyelt kérdés
Én pár hónapja használom és egyelőre úgy néz ki bevált, csak a fehéreknek nem a legjobb. Miért nem használják többen a sok vegyszer helyett?2023. ápr. 8. 09:25
32/58 A kérdező kommentje:
29; igen, csak azt kihagytad hogy laboratóriumi körülmények között bizonyos kémiai reakciókkal már olyan természetellenes anyagokat lehet létrehozni, ami káros lehet emberek vagy állatok számára.
2023. ápr. 8. 14:28
33/58 anonim válasza:
#30: őszintén sajnálom, hogy a 4 napos hétvégén neked csak erre futja.
34/58 A kérdező kommentje:
31: a mosódiót valószínűleg már 3000 évvel ezelőtt is használták és rajtad kívül senkinek nem fordult meg a fejében hogy állatokon kísérletezzék 😀
2023. ápr. 8. 14:29
35/58 A kérdező kommentje:
33: őszintén sajnálom hogy neked ennyit sikerült leszűrni ebből és hogy a magánéletem fontosabb neked, mint az állatok jólléte (munkából írok)
2023. ápr. 8. 14:31
36/58 anonim válasza:
Jó a mosódió, csak dupla adag kell belőle meg foltos lesz a ruha, de kit érdekel, ha mindenki foltos lenne ki nézné?!😀
Meg ki tudja mennyi erdőt vágnak ki meg orángutánt üldöznek el hogy mosódiót ültessenek?
37/58 A kérdező kommentje:
Semennyit mert nincs elterjedve 🤣 ezért írtam ki a kérdést
2023. ápr. 8. 16:11
38/58 anonim válasza:
Őszintén? Sza.rok a kísérleti patkányokra, nem okoz álmatlan éjszakát egy nagy adag ruha mosószerrel történő kimosása után se! :DD
39/58 anonim válasza:
Ellenben a diót, amit mosásra használnak fel, inkább elültetnék, és azokból újabb fák nőnének, sokkal tisztább és élhetőbb lenne a levegő.
Magyarán a mosódiót használók rongálják a környezetet! :D
40/58 A kérdező kommentje:
Ez csak téged minősít 😀
2023. ápr. 8. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!