Miért nincs elterjedve a mosódió?
10, ki beszélt fertőtlenítésről???
Rakd ki a ruhádat egy órára az erkélyre és nézd meg, mennyi port szed össze. Na, a mosódió még ezt sem szedi ki belőle, nem foltot, izzadságot, bármi mást.
Idestova 5 éve mosunk mosódióval, illetve folteltávolítunk epeszappannal 3 éve.
A fehér ruhákhoz adunk egy kis perkarbit és citromsavat. 30 fokon mosunk, minden ruhánk tiszta
Már nem tudom, nlc, mamai vagy egyéb fórum volt az ökobiozuperkörnyezettudatos házimunkáról...
Mindenki mosódiózott. Egyszer aztán valaki vette a bátorságot, eírta, hogy bocs, gyerekek, nekem ez nem jött be. Utána lb 90% bevallotta, hogy hát, neki se, csak nem mert eddig mondani ebben a közösségben.
#7: "Nekem a fehéren kívül még semmit nem színezett meg egyáltalán"
Dehogynem, csak a fehéren már egy mosás után kiveri a szemedet, nyugi, a szineseket is ugyanúgy összefogja.
Ez a mosódió egy jó nagy átverés.
Akkor inkább moss mosószer nélkül
Neked nem tök mindegy, hogy ki, mivel, hogyan mos?
Neked bevált, szuper. De ha másnak nem, azt fogadd el kérlek, ne akarj meggyőzni senkit.
De hogy a kérdésre válaszoljak: azért nem használják az emberek, mert nem mosásra való, ahogy az ecet sem öblítésre. Mutass nekem egy textil gyártót, aki ezt javasolja, vagy egy mosógépet gyártó cég mérnökét (nem szerelőt!).
A dió a zserbóba, az ecet a salátába való, a mosógépbe pedig a mosószer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!