Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Miért nincs elterjedve a mosódió?

Miért nincs elterjedve a mosódió?

Figyelt kérdés
Én pár hónapja használom és egyelőre úgy néz ki bevált, csak a fehéreknek nem a legjobb. Miért nem használják többen a sok vegyszer helyett?

2023. ápr. 8. 09:25
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
89%

10, ki beszélt fertőtlenítésről???

Rakd ki a ruhádat egy órára az erkélyre és nézd meg, mennyi port szed össze. Na, a mosódió még ezt sem szedi ki belőle, nem foltot, izzadságot, bármi mást.

2023. ápr. 8. 10:35
 12/58 nemaRendőrség ***** válasza:
11%

Idestova 5 éve mosunk mosódióval, illetve folteltávolítunk epeszappannal 3 éve.

A fehér ruhákhoz adunk egy kis perkarbit és citromsavat. 30 fokon mosunk, minden ruhánk tiszta

2023. ápr. 8. 10:38
 13/58 anonim ***** válasza:
91%

Már nem tudom, nlc, mamai vagy egyéb fórum volt az ökobiozuperkörnyezettudatos házimunkáról...

Mindenki mosódiózott. Egyszer aztán valaki vette a bátorságot, eírta, hogy bocs, gyerekek, nekem ez nem jött be. Utána lb 90% bevallotta, hogy hát, neki se, csak nem mert eddig mondani ebben a közösségben.

2023. ápr. 8. 10:58
 14/58 anonim ***** válasza:
88%

#7: "Nekem a fehéren kívül még semmit nem színezett meg egyáltalán"

Dehogynem, csak a fehéren már egy mosás után kiveri a szemedet, nyugi, a szineseket is ugyanúgy összefogja.

Ez a mosódió egy jó nagy átverés.

Akkor inkább moss mosószer nélkül

2023. ápr. 8. 11:11
 15/58 A kérdező kommentje:
Miért lenne átverés? Melyik cégnek éri meg hogy egy természetesen előforduló alternatívával vezesse meg az embereket? Esetleg nem olyan hatékony, vagy kombinálni kell ecettel vagy valamivel hogy jobban működjön, de semmiképp nem akkora átverés, mint olyan vegyszerekkel mosni napi szinten, ami allergiákat vagy akár hormonproblémákat is okozhatnak és még drágák is 😀
2023. ápr. 8. 11:17
 16/58 anonim ***** válasza:
91%
#15: rohadt nagy haszon van rajta, azért éri meg Kicsit meg kepezd magad az üzleti dolgokból
2023. ápr. 8. 11:39
 17/58 A kérdező kommentje:
Nagyon nagy haszon lehet összegyűjteni és forgalmazni töredék áron 🤣
2023. ápr. 8. 11:42
 18/58 anonim ***** válasza:
95%
Te most érdeklődsz vagy meg akarsz minket győzni?
2023. ápr. 8. 12:11
 19/58 anonim ***** válasza:
87%

Neked nem tök mindegy, hogy ki, mivel, hogyan mos?

Neked bevált, szuper. De ha másnak nem, azt fogadd el kérlek, ne akarj meggyőzni senkit.

De hogy a kérdésre válaszoljak: azért nem használják az emberek, mert nem mosásra való, ahogy az ecet sem öblítésre. Mutass nekem egy textil gyártót, aki ezt javasolja, vagy egy mosógépet gyártó cég mérnökét (nem szerelőt!).

A dió a zserbóba, az ecet a salátába való, a mosógépbe pedig a mosószer.

2023. ápr. 8. 12:11
 20/58 anonim ***** válasza:
81%
Indiaiak Persilre vágynak de sajnos csak mosódiójuk van😁
2023. ápr. 8. 12:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!