Tollpárna kimosása így jó lesz?
Figyelt kérdés
Nyáron szeretném kimosni a toll párnámat. Már közel 30 éves, ha nem több. Úgy gondoltam, kádba engedek meleg vizet, mosószódával, aztán kicsit megtaposom (itt olvastam ezt a módszert). Majd fújok rá kis fertőtlenítőt/ecetes vizet, és kint a forró napon szárítom, rázogatom. Szerintetek ez így jó lesz?2023. ápr. 7. 19:26
11/11 A kérdező kommentje:
9-es azért, mert tisztítóban volt mosatva, én itthon még nem mostam. De annyit már nem ér, hogy tisztítóba menjek. És amúgyis nincs használva, csak díszpárnaként funkcionál. De én tényleg csak tapasztalatokat akarok olvasni.
2023. ápr. 8. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!