Lusta vagyok, hogyan változtassak ezen?
Nem jutok a házimunka végére.Milyen módon lehetnék rendesebb,szorgalmasabb?
Ti,hogy csináljátok?
Én ilyenkor fogom a telómat és zenét hallgatok, nálam az mindig segít. :)
17/L
Hát igazából sztem a fölmosásnak kellene lennie az utolsó dolognak, mert ha utána kezdesz el takarítani, akkor megint összemocskolódik a padló;)
Amúgy nem tudom, hát vedd rá magad egyszerűen, mivel azt írod, h lusta vagy, egyszerűen NE légy lusta hozzá, hanem mondd magadnak, h most megfogom ezt, és azt, és rendet teszek6takarítok stb.......ha ennek ellenére sem megy, egyszerűen nem vagy képes rávenni, irányítani magad, akkor vmi nem stimmel ;)
Tegyél fel valami jó és pörgős zenét. Fontos, hogy pörgős legyen!!! :D
Szedd össze a szemetet (én a csokipapírt meg minden vackot hajlamos vagyok elhagyni ^^), tegyél mindent a helyére, ruhákat szennyesbe, szekrénybe. Mosogass el. Ha már megvagy, törölj át mindent a konyhában. Jöhet a fürdő. Itt is töröld át CIF-fel a szanitert, csapokat vízkőtelenítsd, ez sem tart sokáig.
Szobában töröld le mindenhonnan a port, fentről lefelé haladva. Szellőztess ki. Jöhet a porszívózés, felmosás mindenütt.
Nálam ez vált be, egyszerű, gyors, szervezett módszer. Ja igen, előző este vagy pár órával előtte önts a wc-be fertőtlenítőt, kicsit sikáld át, és hagyd benne ázni a kefét is, fehér és tiszta lesz utána kb elég lesz leöblíteni, ha végeztél a fürdővel.
Jutalomként meg ott lesz a szép tiszta lakás, és hogy áthívhatod a haverokat, barátokat, szülőt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!