Pohár elmosásához feltétlen kell mosogatószer?
Nem fertőtlenítő kell hanem zsíroldáshoz jó anyag. Ez a mosogatószer.
A víz magában nem tudja letisztítani sem az ujjad nyomát, sem a szád nyomát, sem a velük oda tapadt kórokozókat.
Pont azért volt elég a járvány alatt is a szappanos kézmosás az állandó fertőtlenítés helyett, mert a szappan - és a mosogatószer- az a zsírt IS leoldja és vele a többi szennyeződést IS.
A meleg víz pedig nem.
Igaza van ismerősödnek.
Gyerekként én is ehhez voltam szokva, hogy csak meleg vízzel elmostuk a poharat, rám is rámszólt miatta rokonom, amikor náluk voltam.
De igaza volt. Kell egy minimális mosogatószer is ha valóban el akarod mosni. Nem elég csak vízzel.
Azt a poharat amit csak én használok nem mindig mosogatószerrel mosom el.
Melóban saját , vagy eldobható műagyag pohárból iszok amiből mindig van nálam.
Vendéglátó helyen alap elvárásom ,hogy a poharak és az étkezéshez használt, eszközök, tárgyak abszolút higiénikusan legyent elmosva, lemosva. Ugyanígy vagyok ezzel társaságban is. Természetesen családtag vagy barát poharából ittam már én is.
Egyébként a mosogatószerek nagy részében, van antibakteriális cucc.
Nem vagyok hipochonder.
Az általad említett mosogatószer márka is gyárt antibakt tartalmú készítményt. Pl jar extra hygiene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!