A mosószappant lehet mosogatásra is használni?
Vettem egy Caola márkájú mosószappant aminek az összetevői a következők: 30% szappan, 5% glicerin, EDTA Na só és valamilyen illatösszetevő.
Tudom, hogy ez nem adja meg annyira konkrétan az összetevőket, de hátha segít kikövetkeztetni.
Az interneten sok mosogatószer receptnél írták hozzávalónak a mosószappant, de nem tudom, hogy káros-e, ha erre használnám.
Szappan nem való mosogatásra, még a mosószappan sem!
Kíváncsi lennék, hogy egy olajos, vagy zsíros cuccot hogy tudnál elmosogatni, mivel a szappan csak nagyon minimálisan oldja a zsírt, de leginkább sehogy.
Jóval lúgosabb a trisó. De alapvetően a lebegtető anyagok hiányoznak, hogy ne tapadjon vissza a szennyeződés, és a mosogatószer az egyik legjobb zsírokdó.
Bajod nem lesz a szappan tól és a többitől sem, hisz el is illdomos öblíteni az edényeket, a mosogatószer sztem erősebb anyagokból van.
A bőröd, mosószappan esetén a textil egészen más szennyeződést kell feloldani.
Az edényekre lerakódott zsiradék feloldására más összetevők kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!