Mivel kaparjam le az alaküvegről a kb. fél évig ottfelejtett maszkolószalag nyomait úgy, hogy az üveg ne legyen nagyon karcos?
Figyelt kérdés
Rajtamaradt a maszkolószalag egy déli, nagyon napos fekvésű ablakon. A maszkolószalag lejött, de a ragasztó rajta maradt az üvegen alaposan megkeményedve.
Alkoholos, vagy matricaeltávolító sprayt ha ráfújok, ugyanolyan kemény marad.
Hőlégfúvózni nem akarom, mert az lekapja a festéket is.
Esetleg autópolírozóval nekimenni? A polírozó karcolja az üveget, ha sokáig nyomom neki?
Más ötlet?
2023. márc. 15. 10:07
1/6 anonim válasza:
Én langyos ecetes vízzel áztattam, aztán ledörzsöltem szivaccsal. Addig ismételtem, míg tiszta nem lett.
3/6 anonim válasza:
Borotvapenge helyett jobb a kerámiafőzőlaphoz való "kaparó"
abban egy jó széles penge van, és nem tudod megvágni vele magadat.
Esetleg még nitrogigítós rongy, de azzal nagyon vigyázni kell, hogy festékhez ne érjen
4/6 anonim válasza:
Jól fel kell áztatni vízzel, majd utánna kaparni. A maradék ragasztóra utánna jöhet az alkohol, aceton.
6/6 anonim válasza:
Gyógyszertári sebbenzinnel is megpróbálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!