Hol lehet kapni rövidre perforált papírtörlőt, tehát ami kb. fele olyan hosszúra téphető mint a "normál", és mi a jelölése, hogy ismerhető meg?
A legtöbb helyen, ahol papírtörlőt lehet kapni. A csomagoláson piktogramokkal jelölnek sokmindent, rétegszámot, lapok számát, és a lapok méretét (perforációk távolságát) is. De nehogy azt hidd, hogy jobban jársz, mert annyival drágább is (vagy annyival kisebb a tekercs), hogy a felezett méretű lap annyiba kerül, mint a másik tekercsen az egész lap. Legalábbis azoknál, amiknél eddig kiszámoltam, így volt. Nem fogsz feleannyit költeni papírtörlőre, legfeljebb környezetbarátabb leszel azzal, hogy kevesebbet használsz.
Én inkább kettészakítom a sima papírtörlőt, csak nem fentről lefelé, hanem vízszintesen oldalról, a perforációk közepénél. Ott viszonylag egyenesen engedi magát kettétépni a lap.
4# Igen, úgy látom, hogy adott esetben még többet is kell érte fizetni.
Nagyon rég vettem ilyet, atnéztem egy komolyabb árukészlet de nem találtam. 2# es ajánlása alapján tudtam rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!