Samsung mosógép hidegmosó programja ugyanolyan hatékony mint 40 fokkal mosva? Mitől energiatakarékos ha dupla annyi ideig mos mint a normál program?
Azt írja a gépkönyv hogy a habgenerátor miatt ugyanazt a hatást lehet vele elérni mint a normál 40 fokos programmal
Csak nem tudom mitől energiahatékony ha dupla annyi ideig tart mint a 40 fokos?
Csak tippem van, hogy kb. mi lehet az a habgenerátor, de vannak olyan mosószerek, amik hidegebb vízben is ugyanolyan hatékonyak - bár szerintem hidegebb víz esetén érdemes plusz egy öblítést beiktatni.
"mitől energiahatékony ha dupla annyi ideig tart mint a 40 fokos?"
Nem csak időtartama van a mosásnak. Ha olyan a program, hogy az X idő felében nem történik semmi, csak ázik a vízben a ruha, akkor máris belátható, hogy úgy energiatakarékosabb, mintha egyfolytában pörgetné a gép (és akkor a hőfokról még nem beszéltem, mert valóban az a legenergiaigényesebb része az egész folyamatnak, hogy felfűtse a vizet az adott hőfokra).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!