Most költöztem külön a szüleimtől, és próbálok csökkenteni a kiadásaimon. Mivel mellettem van a Müller, ezért vettem ott Blink öko mosóport, mert elég jó áron van. Viszont a Tescoba az Ariel, Persze jóval drágább. Vajon megéri spórolni ezen? Jóval többet tud egy neves márka vagy csak a jó marketing ? Mit tanácsoltok?
"Öblíteném ecettel, de a ruhák tulaja 100 felé szaladna"
Mitől? Az ecet kémiai tulajdonsága, hogy elillan, azaz nem lesznek ecetszagúak a ruhák.
2022. dec. 19. 14:50
22/33 anonim válasza:
#20: én meg azt hittem, hogy ezen már túl tetted magad?
2022. dec. 19. 17:31
23/33 anonim válasza:
#20:Majd ha egyszer próbáld ki a gyakorlatban is mennyi mosószert távolít el az ecet és mennyit az öblítő.A hülyeség ha sokszor leírják is hülyeség marad.Fekete ruhákon látszik igazán.
2022. dec. 19. 18:54
24/33 anonim válasza:
Nem szeretném kipróbálni, köszönöm.
Felőlem mindenki azt ecetezik, amit akar, javaslom neked is ugyanezt a felfogást az öblítővel kapcsolatban.
2022. dec. 19. 19:20
25/33 anonim válasza:
"Majd ha egyszer próbáld ki a gyakorlatban is mennyi mosószert távolít el az ecet és mennyit az öblítő."
Már próbáltam, szóval tudom :D Ennek ellenére én nem ecetezek, mert annyira nem is kell semmit kimosni, ugyanis tenzidmentes környezetbarát mosógélt használok, nem Persilt meg sajátmárkás kémiai hulladékokat.
De ettől még tartom, hogy nevetséges olyan hülyeségeket állítani, hogy az öblítők kiöblítik a mosószermaradványokat, mert erre vannak kitalálva, miközben ez nem is igaz
2022. dec. 19. 19:48
26/33 anonim válasza:
Ja hogy nem is igaz.Meggyöző érvek.A gyakorlat azt mutaja hogy működik.
Ellentétben az ecettel.Ráadásul nekem semmi kedvem ecetben áztatni a ruhákat hosszú távon nem hiszem hogy jót tenne.
A környezetbarát mosópor biztos baromi jó,gondolom mennyire hatásos a kosz ellen.
2022. dec. 19. 19:58
27/33 anonim válasza:
Tenzidmentes környezetbarát mosogél 😂😂 azt tudod mitől környezetbarát, vagy csak most nagyon fancy ezt használni?
2022. dec. 19. 19:59
28/33 anonim válasza:
A mosószernél az a lényeg, hogy a mennyiséget jól eltaláld. Ha sikerül, az olcsóbb is jó.
2022. dec. 26. 17:36
29/33 anonim válasza:
Már rég átvettem a páromtól a mosást, mert 12 órás sihtákat nyomtam, és így sokszor voltam otthon napközben. Az útmutatásai alapján adagoltam a mosóport (mosóportot? :D ) Aztán meghibásodott a mosógép, és a szerelő, mikor kijött, a mosógépbe belenézve azt mondta, túl sok a mosópor. Redukáltam a felére. Évek múlva jött a szerelő, belenézett, azt mondta, kicsit sok a mosópor. Szóval vagy hat éve kb hatodannyi mosóporral nyomom, mint az elején, és a párom, ki erről nem tud, de szigorú minőségi ellenőr, nem emel kifogást a ruhák állapotával kapcsolatban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!