Megérik a drágább mosószerek az árukat? 22/L
"Az öblítő eltávolítja a maradék mosószert a ruhából"
És helyettesíti önmagával. Az ecet viszont szépen kioldódik a vízzel utána.
De ahogy tapasztalom mosógép függő lehet, mert nem először hallok #11-eshez hasonló panaszokat.
Nekem és környezetemnek bevált, sokkal puhábbak lettek a ruhák és megszűnt az összes bőrhiba amiket a vegyszerek okoztak
Többnyire a Tescoba vagy a intersparba veszem a mosóport, Ariel vagy Persil.
Külön veszek fehérhez és színeshez, az eredmény pedig: A fehér ruháim vakító fehér színűek, a színesek nem fakulnak ki.
Akár egy 2 éves színes pólómnak is megegyezik a külső és a belső színe.
Amíg otthon laktam, anyu mindig olcsó mosószert használt, és a ruháim is idővel megfakultak.
Öblítőből is mindig az akciósat veszem: lenor, silan, vagy coccolino
"Az öblítő eltávolítja a maradék mosószert a ruhából,erre kb mind alkalmas ugyanis erre fejlesztették ki"
????
Azt hittem, 2022-ben már mindenki tisztában van vele, hogy az öblítő semmit nem távolít el a ruhákból, ugyanis a nevével ellentétben nem "öblít", nem is ez a valós funkciója, hanem pont ellenkezőleg, egy plusz réteget alkot a ruhán, ami illatot ad és puhítja a textilt.
A probléma, hogy a bőrödon keresztül aztán egész nap szívja fel a szervezeted a sok sz*rt, ami a mosógélekben és öblítőkben van.
Szóval de, az ecetmániásnak valahol igaza van, az ecet savtartalma ugyanis jobban oldja a lúgos mosószermaradványokat, mint az öblítő, ami semmit nem old. De ezt már annyiszor leírták, milyen tévedés ez az öblítőkkel kapcsolatban, hogy komolyan azt hittem, már mindenki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!