Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Megérik a drágább mosószerek...

Megérik a drágább mosószerek az árukat? 22/L

Figyelt kérdés
Most költöztem külön a szüleimtől, és próbálok csökkenteni a kiadásaimon. Mivel mellettem van a Müller, ezért vettem ott Blink öko mosóport, mert elég jó áron van. Viszont a Tescoba az Ariel, Persze jóval drágább. Vajon megéri spórolni ezen? Jóval többet tud egy neves márka vagy csak a jó marketing ? Mit tanácsoltok?

2022. dec. 11. 23:07
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
24%
#10: valóban semlegesíti a mosószert, de a ruhák durvák és bolyhosak lesznek öblítő nélkül. Egyik szer sem tökéletes, illetve egyik sem tudja azt, amit a másik.
2022. dec. 12. 08:18
 12/33 anonim ***** válasza:
48%
Megjött az ecetmániás.Az ecet mindenre jó.Az öblítő eltávolítja a maradék mosószert a ruhából,erre kb mind alkalmas ugyanis erre fejlesztették ki,ellentétben az ecettel.De vannak aki szerint ecet,szódabikarbóna mindent megold.
2022. dec. 12. 09:11
 13/33 nemaRendőrség ***** válasza:
83%

"Az öblítő eltávolítja a maradék mosószert a ruhából"

És helyettesíti önmagával. Az ecet viszont szépen kioldódik a vízzel utána.

De ahogy tapasztalom mosógép függő lehet, mert nem először hallok #11-eshez hasonló panaszokat.

Nekem és környezetemnek bevált, sokkal puhábbak lettek a ruhák és megszűnt az összes bőrhiba amiket a vegyszerek okoztak

2022. dec. 12. 09:45
 14/33 anonim ***** válasza:
75%
12# megjött az illatmániás.
2022. dec. 12. 11:04
 15/33 anonim ***** válasza:
#12 mondja ezt az ecet mániás.
2022. dec. 12. 15:36
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Én sokféle mosószert próbáltam már, de a Persil deep clean a legjobb szerintem.
2022. dec. 12. 16:01
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon koszos ruhákat mosok, korábban ajándékba kapott drága szerekkel, mostmár olcsóbbal, nem tapasztaltam változást. Öblítő nélkül mosom ezeket, enyhe, de kellemes mosószer/ por illata marad. Öblíteném ecettel, de a ruhák tulaja 100 felé szaladna :D
2022. dec. 13. 01:51
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem bányában dolgozol, akkor valószínűleg nem olyan piszkosak a ruháid. Így pl az Aldis olcsó mosószer sem rossz. Én pl a mosogatószerrel vagyok úgy, hogy nem éri meg az olcsót venni, mert sokkal gyorsabban elfogy és nem is olyan hatékony, mint pl a Jar. Ki kell tapasztalni, hogy mi az, amin érdemes spórolni és mi az, amin nem igazán. Szerintem a mosószeren érdemes, mert nem nyújt annyival többet egy Ariel sem, mint amennyivel drágább.
2022. dec. 13. 12:49
 19/33 anonim ***** válasza:
51%

Többnyire a Tescoba vagy a intersparba veszem a mosóport, Ariel vagy Persil.

Külön veszek fehérhez és színeshez, az eredmény pedig: A fehér ruháim vakító fehér színűek, a színesek nem fakulnak ki.

Akár egy 2 éves színes pólómnak is megegyezik a külső és a belső színe.

Amíg otthon laktam, anyu mindig olcsó mosószert használt, és a ruháim is idővel megfakultak.

Öblítőből is mindig az akciósat veszem: lenor, silan, vagy coccolino

2022. dec. 15. 06:49
 20/33 anonim ***** válasza:
77%

"Az öblítő eltávolítja a maradék mosószert a ruhából,erre kb mind alkalmas ugyanis erre fejlesztették ki"

????

Azt hittem, 2022-ben már mindenki tisztában van vele, hogy az öblítő semmit nem távolít el a ruhákból, ugyanis a nevével ellentétben nem "öblít", nem is ez a valós funkciója, hanem pont ellenkezőleg, egy plusz réteget alkot a ruhán, ami illatot ad és puhítja a textilt.

A probléma, hogy a bőrödon keresztül aztán egész nap szívja fel a szervezeted a sok sz*rt, ami a mosógélekben és öblítőkben van.

Szóval de, az ecetmániásnak valahol igaza van, az ecet savtartalma ugyanis jobban oldja a lúgos mosószermaradványokat, mint az öblítő, ami semmit nem old. De ezt már annyiszor leírták, milyen tévedés ez az öblítőkkel kapcsolatban, hogy komolyan azt hittem, már mindenki tudja.

2022. dec. 19. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!