Szabadban teregetés?
Meleg időben ott szoktam, de ilyenkor a házban. Viszont ma rémülten fedeztem fel, hogy peneszes a fal, közel a gyerek fejéhez. Három éve lakunk itt, de idén tapaszaltam először olyat, hogy csorog reggel az ablakon a víz/pára belül.
Tudom, a benti ruhaszárítás sem tesz jót. De ha kint ködös-párás a levegő, akkor ott megszarad?
Másik gondolatom, hogy van egy zárható, de nem futott tarolonk. Ott lenne értelme?
Én ilyenkor még kint teregetek, ha nincs kifejezetten köd. Nem mondom, hogy teljesen megszárad a ruha, de ha reggel kiterítem és csak sötétedés előtt hozom be, akkor elég egy 10 perces szárításra beraknom a gépbe.
Szóval, azért lehet vele csökkenteni a párásodást. Pláne napos, szellős napokon, akkor még a hideg ellenére is eléggé megszárad.
Köszi szépen a válaszokat!
Szárítógépet nem szeretnék - de a penész nem is abban a helyiségben lett, ahol a ruhák vannak, az részben külön kérdés.
Hetes: a résszellőző ugyanaz, mint a rejtett ablakszellőző? Erre gondoltam én is, mert viszonylag olcsó és hatékonynak tűnik.
Sajnos anyagilag eléggé megrogytunk.
Ha párás kint a levegő, akkor nem fogja felvenni a ruhából a vízcseppeket, esetleg csak lerakódik még több a ruhára
Én egyébként bent szoktam teregetni mindig, szellőztess, és akkor nem lesz gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!