Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Szabadban teregetés?

Szabadban teregetés?

Figyelt kérdés

Meleg időben ott szoktam, de ilyenkor a házban. Viszont ma rémülten fedeztem fel, hogy peneszes a fal, közel a gyerek fejéhez. Három éve lakunk itt, de idén tapaszaltam először olyat, hogy csorog reggel az ablakon a víz/pára belül.

Tudom, a benti ruhaszárítás sem tesz jót. De ha kint ködös-párás a levegő, akkor ott megszarad?

Másik gondolatom, hogy van egy zárható, de nem futott tarolonk. Ott lenne értelme?

2022. nov. 26. 20:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én ilyenkor még kint teregetek, ha nincs kifejezetten köd. Nem mondom, hogy teljesen megszárad a ruha, de ha reggel kiterítem és csak sötétedés előtt hozom be, akkor elég egy 10 perces szárításra beraknom a gépbe.

Szóval, azért lehet vele csökkenteni a párásodást. Pláne napos, szellős napokon, akkor még a hideg ellenére is eléggé megszárad.

2022. nov. 27. 11:25
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat!

Szárítógépet nem szeretnék - de a penész nem is abban a helyiségben lett, ahol a ruhák vannak, az részben külön kérdés.

Hetes: a résszellőző ugyanaz, mint a rejtett ablakszellőző? Erre gondoltam én is, mert viszonylag olcsó és hatékonynak tűnik.

Sajnos anyagilag eléggé megrogytunk.

2022. nov. 27. 19:04
 13/15 anonim ***** válasza:
7. vagyok: nem tudom, hogy ua.-e. A miénk úgy néz ki, hogy lyukakat fúrtak a keretbe, kívül-belül összefogták és van egy lamellás szabályozója, amivel állítható, hogy felfelé vagy lefelé áramoljon a levegő. 5 éve , ha jól emlékszem, 14 e. volt darabja. Viszont megszűnt a gond. ( én sokat mosok, 4 gyerek+2 felnőtt. Volt szárítós mosógépem is, nem szerettem, gyűrte a ruhát)
2022. nov. 27. 21:13
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen, az az, köszi szépen! 🙂
2022. nov. 28. 07:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha párás kint a levegő, akkor nem fogja felvenni a ruhából a vízcseppeket, esetleg csak lerakódik még több a ruhára

Én egyébként bent szoktam teregetni mindig, szellőztess, és akkor nem lesz gond

2022. dec. 26. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!