Láttatok már valahol olyan amerikai stílusú mosógépet amit felül kell megtölteni, de a dobja nem függőlegesen forog mint az itt megszokott hanem fektetve?
Mi van ebben "amerikai"?
Nekem egy Whirlpool van (vagy 10éves) felülről kell betölteni és vízszintes a dob forgástengelye.
Szóval mi is a kérdés???
Én eddig akárhány Media Markt, Euronics, Auchan stb be voltam seholse láttam, amerikai filmekben meg szinte csak ezt látni. Ezért mondtam azt, hogy amerikai stílusú. Mint a konyhákban is van az amerikai stílusú konyha.
Te hol vetted?
Szerintem háztartási boltban nem biztos, hogy kapsz.
Fekvődobos ipari mosógepre keress.
Nálunk a koliban ilyen volt.
Meg USA-ban is használtam, de az újabb mosodákban már ott is a nálunk ismert elöltöltősek vannak, csak akkora dobbal, hogy 3 felnőtt belefér.
A fekvődobossal az a baj, hogy minden rátekeredik a "lapátra", kinyújtja, megtépi a ruhákat.
https://www.youtube.com/watch?v=i5KD2h-M9Zo
Itt van egy márka és még a Maytag márkát említik némely használt gép oldalon eladásnál.
Amit #6 mutat az felültöltős és a dob függőleges forgástengelyű.
A kérdező "fektetett forgásirány"ról írt, amit én vízszintesnek értelmezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!