Túl sokat költünk kajára, de én nem igazán tudok és utálok is főzni, meg időm sincs rá. Arra gondoltam, hogy szerezni kéne egy nyugger nénit, aki mindennap főzne nekünk, cserébe minden kajából ugyanúgy kapna ő is, tehát az étkezése 0 Ft-ba kerülne neki, nekünk pedig megérné így is, mert a főzés olcsóbb, mint rendelni a kaját. Szerintetek ez életképes ötlet, lenne rá jelentkező?
2. Mi a garancia, hogy nem pakolja ki a házat, addig ameddig nem vagytok otthon?
3. Hol találsz ilyen nyugger nénit?
2022. nov. 9. 00:28
2/19 A kérdező kommentje:
1. otthon, átjárna főzni
2. mindig van valaki itthon, tehát nehéz lenne
3. nem tudom, de itt a telepen lakik egy pár
2022. nov. 9. 00:40
3/19 A kérdező kommentje:
végül is nem muszáj nyuggernek lennie
2022. nov. 9. 00:41
4/19 sellolany válasza:
Simán! Nálunk az alakult ki, hogy én veszem az alapanyagot, a szomszéd bácsi megfőzi, s ő is azt eszi. Gyakorlatilag az, amit leírtál. A saját konyhájában készíti el, de mi egy házban lakunk,csak 2 ajtóval kell arrébb mennem a kajáért.
2022. nov. 9. 01:02
5/19 anonim válasza:
Működőképes lehet. Főleg, hogy ahogy olvastuk, van aki így csinálja már. Viszont ha már valakivel főzetsz magatokra, mert te még arra is lusta vagy, akkor legalább tiszteld már meg annyira, hogy nem nyuggernek hívod. Még ha csak a hátamögött is.
2022. nov. 9. 05:27
6/19 anonim válasza:
Működhet. Sokan vannak olyan xar helyzetben, hogy lakhatásért/ellátásért cserébe megcsinálnak otthon mindent.
2022. nov. 9. 06:27
7/19 anonim válasza:
Ma Magyarországon ezek luxusnak számíttanak: a kajarendelés, a takarítónő stb. Ha nem fizeted meg olyan is lesz a végeredmény. Úgy értem, ha egy olyan “nyuggerrel” főzetsz, akinek nincs pénze ételre, szerinted meg fog tudni neked főzni olyan ételt amilyet te szeretnél?
2022. nov. 9. 06:52
8/19 anonim válasza:
Amúgy nem tudom, erdemes-e, teletálnál pl heti 6500 ft a menü, leves, Főétel és házhoz viszik.
Szerintem az energiát és időt is beleszámolva nem olcsobb, ahogy te mondod.
2022. nov. 9. 08:38
9/19 anonim válasza:
Nem olcsóbb főzni
keress kifőzdét vagy menzát, onnan akár napi 1500 ft-ért tudsz kaját hozni
2022. nov. 9. 08:49
10/19 A kérdező kommentje:
" legalább tiszteld már meg annyira, hogy nem nyuggernek hívod. Még ha csak a hátamögött is."
Jézusom! A szüleim is azok, és ők maguk is ezt a szót használják, mint minden normális ember, akinek van humorérzéke és nem egy befeszült, sótlan képződmény. Olyan emberrel nem szeretnék kapcsolatot, akihez térden állva kell imádkozni, meg aki azt képzeli, hogy csak mert megöregedett, már ő a világ bölcse a maga 20-as IQ-jával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!