A wc-n kívül még mire használjátok a domestost?
@10
Miért engeded be a nem szobatiszta kutyát a lakásba?
Már az durva hogy ismerősödnek van pofája elvinni emberekhez hogy összehugyozzák összekakilják a lakásukat
Rossz ez a tulajdonosnak biztos, de neked sem jó ez a helyzet.
Nem tisztel a barátod se téged, se a lakásod!
Kerek perec mond el neki, hogy többet ne a kutyával jöjjön.
Ha esetleg nem akarod nyíltan megbántani és inkább játszmázni akarsz akkor pedig amint ő feltörölte szilviával, menj rá te is a helyre fertőtlenítővel. Közbe kedélyesen mondod hogy csak hogy nehogy baj legyen.
Amikor mi mentünk fel egy ismerősünkhöz aludni és tudta, hogy rajta vagyunk a baba projekten, de még nem jött össze semmi a saját macskáját vitte el máshova arra az egy napra, nehogy bármi baj legyen ha mégis van baba. Én ilyenekhez vagyok szokva, nagyon fura a te helyzeted a számomra.
@12: tipikus: fogalmad sincs a körülményekről, de beleugatsz a kérdéshez pedig semmi köze nincs.
Sajnálom a megkeseredett életed, és azt, hogy ebben leled boldogságod, hogy ismeretlen embereknek szólogatsz be!
Felmosáshoz mindig, sajnos a szobákon kívül mindenhol utcai cipővel is mászkálunk a házban... A mosdókagylókat is ezzel takarítom ki bizonyos időközönként, a kukát...
A fürdőben a fugát ezzel+fogkefével szoktam fehérre sikálni.
(nekem a ruhákhoz nem jött be, a fehérrel próbáltam, sárgára szívta a fehér ruha azon részét amit ért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!