Az előszobám felmosásához használjak minden nap domestost?
lehet
nem lenne költséges mert lehet kapni hypo-t is
50 ft/liter
De akkor folyton sikálhatod a kilicseket és úgy mindent...
Én személy szerint rosszul érzem magam a fertőtlenítőszagban, de nem vagyunk egyformák.
S mivel másutt úgyis állandóan találkozunk kórokozókkal, piszokkal, miegymással, semmi probléma nincs abból, ha az otthonunk tiszta, de nem fertőtlenített. Anyám csak akkor fertőtlenített mindent, amikor még nagyon fiatal koraszülött voltam (kizárta még a védőnőt is, hogy ne betegítsen meg :)). Utána már nekem is jobb volt a nem burokban élés...
Én domestost azért nem használnék felmosáshoz. Pedig van egy kúszó-mászó, sétálgató 14 hónaposom, és a nap nagy részét a padlón töltjük. Sáros cipővel nem trappoljuk körbe a lakást, az előszobát se nagyon, ha sáros idő van, akkor kiterítek egy nagy törlőkendőt, és arra mennek a cipők...
Egyébként Frosh univerzális tisztítót használok, tökéletes a tisztaság, enni lehetne a padlóról, minden reggel felmosással indítok, mielőtt útjára engedem a lányomat. És nem fürdünk a hypoban...nah, én attól lennék rosszul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!