Hivatalos céges higiéniai előírásokban is az van hogy wc-t is fertőtleníteni csak 3 havonta kell. (Takarítani persze kell)
2022. okt. 31. 21:57
2/19 anonim válasza:
Anyós kávéjába csepegtetek.
2022. okt. 31. 22:25
3/19 anonim válasza:
Én a konyhában, fürdőben és wc-ben szoktam azzal felmosni. A kukát is azzal szoktam kitakarítani, amit bent a házban használunk.
2022. okt. 31. 22:49
4/19 anonim válasza:
Én a fehér ruhákon eső foltokat azzal szedem ki, ha a sima mosás nem hozza ki.
2022. okt. 31. 23:21
5/19 anonim válasza:
En nem használok Domestost. Semmi erős háztartási vegyszert.
Rendszeresen takaritok.
A reklámok azt szuggerálják és beültetik a fejekbe, hogy a baktériumok korulvesznek bennünket ( igen) és ez ellen az egyetlen hatásos módszer az adott gyártó terméke.
2022. nov. 1. 05:19
6/19 anonim válasza:
5# teljesen igaza van.
De jellegénél fogva ott használod ahol fertőtleníteni szeretnél.
Az állandó és túlzott fertőtlenítés viszont az egészségre nézve sem jó.
2022. nov. 1. 07:18
7/19 anonim válasza:
Én sem használom semmire a domestost.
A wc-t csak tönkre teszed vele, úgy értem, hogy a wc-ben keletkező vízkő és húgykő eltávolítására savas szer kell, a domestos pedig lúgos. Szállodákban, hotelekben sem használnak pl. sehol fertőtlenítőszert a wc-be, csak szanitertisztítót.
2022. nov. 1. 07:29
8/19 anonim válasza:
Jónéhány háziasszony a lefolyóba is nyom egy adaggal, vagy dugulaselharítónak használja, de ez mind felesleges, és pocsékolás.
2022. nov. 1. 10:19
9/19 nemaRendőrség válasza:
Mi sem használjuk, nem indokolja semmi a meglétét sem
2022. nov. 1. 12:14
10/19 anonim válasza:
Nem nagyon használom. Néha felmosok vele, ha az ismerősöm áthozza az inkontinens kutyáját + a benti kukát takarítom vele. WC-be sosem öntök belőle. Nagyobb mennyiségben akkor használtam - emiatt is vettem - hogy beköltözés után áttöröljem vele a szekrényeket, polcokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!