Milyen illatú nálatok a ruha közvetlenül a mosógépből kiszedve?
Eddig nem szagolgattam de mióta sok posztot látok, hogy rossz illatú sokaknál a ruha a gépből kivéve én is rászoktam és csomószor valóban fura szagú nálunk is. A mosógép makulátlan és max 2 éves, gyakran van 60 fokos mosás, mosógéptisztítás, fertőtlenítős öblítő is van használva.
A bugyik időnként izzadság szagúak (erre emlékeztet), néhány ruhadarabon komolyan mondom gcire hasonlító posványt érzek de kizárólag ha az orromba dugva mélyen szagolom meg. Ez inkább persze csak a 30 fokos mosásnál van. Mi a kutyafüle okozza ezt? kapszulával és sansin öblítővel mosok illetve sanytollal. 2 órás programon is ez van.
Hmm hát én is sajnos arra gyanakszom, hogy nem jó a persil mosókapszula, legközelebb kettőt teszek be. Az ajtó MINDIG nyitva van erre szigorúan figyelek. Használok vízlágyítót is egyébként.
Amikor 60 fokon mosok ágyneműt na az nem szokott fura szagú lenni.
A világos és 60fokos mosásos fehérneműk, törölközők jó illatúak. Viszont a sötét ruhák nem. Száradás után igen, de még vizesen nem.
Kapszulával mosok, 2 órás programon, 20 éves mosógéppel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!