Szerintetek a huszonéves nők hány %-a tud tisztességesen elkészíteni pár db palacsintát?
21!
Én tudok sütni, főzni...de rendelek mer nincs kedvem hozzá és van rá pénzem!
Fogalmam sincs. Én 10 éves korom óta sütök palacsintát. Azelőtt a családomnak, most már a férjemnek, + anyósomnak ha jön. Főzni is gyerekkoromban tanultam meg. Anyu és a tesóm is tud palacsintát sütni.
Anyósom pl bár főzni tud, palacsintát sütni nem. Kivétel nélkül mindig amikor próbálta elszakadtak neki. Ilyen is van.
Gondolom az összes.
Nem igazán tudok főzni de ez még nekem is megy.
Igaz nem fejből hanem az arányokat kipuskázva.
30F
Nem tudok tisztességes palacsintát sütni, de még tisztességtelent sem. Nem szeretek sütni-főzni, a férjem viszont igen, így nálunk ő készíti a tisztességes palacsintát, bármi is legyen az, és az egyéb ételeket is.
Viszont azt gondolom képes lennék elsajátítani ezt a skillt, ha muszáj lenne, de szerencsére nem az. Ja nokedlit szaggatni se tudok 🙃
Tudnék csinálni palacsintát, csináltam is - belebújva a telefonba, és azt követve, mikrogrammra pontosan kimérve az alapanyagokat.
Nem lett rossz :)
A párom viszont imád főzni, ügyes is benne. Ő csak átfutja a receptet, aztán csak alapoz rá, a javarészt improvizáció a többi, és tökéletesen beválik.
Emiatt én csak akkor főzök, ha ő aznap elfoglalt, vagy ha szökőévente rámtör :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!