Melyik az a házimunka amit a szeretsz és amit utálsz?
Szeretem mosogatás, teregetés, porszívózás Dysonnal
Nem szeretem a ruhák elrakása
mosogatni szeretek, a szekrények alól a porcicákat összeszedni...és a kert.
A többi? Neeee..
A takartítást általában én szoktam csinálni, elsősorban az én szobámban aztán persze, ha ráérek vagy édesanyám megkér akkor akár a többi helységben is. Ebbe beletartozik ugye a porszívózás, szekrények, bútorok letörölgetése, pókháló kiszedése a sarokból, a port kitörölni az ágy alatt stb..
Emellett időnként, bár ezt inkább ritkábban, de fel is szoktam söpörni.
Akkor a mosogatógépet néha-néha én pakolom ki.
Korábban többször előfordult, hogy a zöldségeket a levesbe én pucoltam meg vasárnaponként.
Esetleg még annyi, hogy ha éppen észreveszem, hogy a kuka már tele van, akkor leviszem a kukászsákot.
Szóval kb ennyit tudnék felsorolni azok közül, amiket elszoktamvégezni.
Egyébként a mosogatásért pl. nem nagyon vagyok oda, bár most így nem nagyon tudnék olyat említeni, amit kimondottan utálok.
A macskának is anya ad enni, bár való igaz, annyit még én is megtehetnék helyette, hogy napi kétszer adok nekik enni.
Szeretek: porszívózni, port törölgetni, mosógépbe rakni, kiteregetni és elrakni, valamint nagyon szeretek ezt-azt megjavítani, elbíbelődni.
Nem szívesen mosogatok (kivéve apró dolgok elmosogatását). Főzést kisajátította magának a felesége.
Közömbös: bevásárlás.
Ha jó idő van, de nincs túl meleg, akkor a kerti munka, azon belül is első sorban a fűnyírás, amit szeretek. A gép beránt, és 100 dB gondoskodik róla, hogy kikapcsoljon körülöttem a világ.
A mosogatást viszont nem szeretem, mivel nagyon maximalista vagyok, ezért több időmbe és energiámba telik, mint másnak. Igaz, tiszták is lesznek az edények, poharak és az evőeszközök.
Főzni szeretek (és tudok is:)
Minden egyebet utálok, de csak nekikezdeni nehéz, utána megy mint a karikacsapás, a végeredményt meg imádom.
Amit viszont száműztem az életemből, az a vasalás. Nincs az a pénz…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!