Hol lehet jó bejárónőt találni? Megéri takarítócéget alkalmazni, ha mondjuk kéthetente van rá szükség?
Én csak ajánlás útján, ismerősöktől. Csak így bíznék meg benne.
A takarítócégeknél soha nem tudod, éppen kit küldenek az alkalmazottak közül... A bejárónő abszolút bizalmi állás, akinek kulcsot adsz. Ha otthon sem vagy, és random emberek mennek be a lakásodba, nekem ez elképzelhetetlen.
Biztos, hogy bejárónőt keresel, aki mos-bevásárol-főz-vasal-takarít?
Mert ez megfizethetetlen.
Szerintem neked egy sima takarítónő kell.
Vagy nem?
Bp-en 1500-2000Ft/óra, a takarítás, a feladatoktól függően.
A helyedben lemennék a pesti agglomerációba, ahonnan a középkorú és idősebb nők nagy része Bp-re jár takarítani és ott érdeklődnék.
Vagy ugyanezeken a helyeken az önkormányzatnál érdeklődnék, hogy a helyi újságban hogy lehet hirdetni.
A vidéki asszonyok rendszerint precízek, megbízhatóak és olcsóbbak, mint a pestiek.
(Mondanám Gyömrőt, Pécelt, Maglódot, Mendét, Sülysápot, Tápiószecsőt, Tápióságot)
Nem én találtam ki, aki ilyet alkalmaz az mondta, de ezen nem fogunk összeveszni, felőlem lehet a takarítónő bejárónő!
(2-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!