Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Folyékony vagy por mosószert...

Folyékony vagy por mosószert részesíted előnybe és miért?

Figyelt kérdés

2022. szept. 26. 05:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
95%

Mindkettőt!

Szegeden élek,Szerbiából hozzuk,-fele ára sincs,mint nálunk.

Esztergályos,lakatos melósruhához por,a mindennapihoz folyékony.

2022. szept. 26. 14:14
 12/25 anonim ***** válasza:
89%

Évtizedek óta nem penészedik be a mosógépünk, noha gélt használunk a mosáshoz.

Az árán úgy is lehet takarékoskodni, hogy a kupakját nem töltöd tele (ahogy ajánlja a gyártó, hiszen érdeke neki, hogy sok fogyjon), hanem csak annyit, ami éppen hogy kicsordul a tartályából (mert a többi úgyis kifolyna a mosandó ruhákra, de az első (még mosás nélküli) öblítésnél kimenne a lefolyóba. A mi gépünk legalább is ilyen elven működik, de a másé másképpen is teheti.

2022. szept. 26. 15:59
 13/25 anonim ***** válasza:
59%
Én konzervatív vagyok. A por alakú jobban adagolható, kézi mosásnál is ezt használom. Nem néztem utána, de feltételezem, hogy az összetétele is eltérő, amennyiben a folyékony mosószer kizárólag szintetikus anyagot tartalmaz.
2022. szept. 26. 19:16
 14/25 anonim ***** válasza:
91%
Én csak a fekete ruhákhoz használok folyékony Perwollt, minden más porral mosok. Sokkal hatékonyabbnak vélem, mint a folyékonyt. Én a dobba szórom a ruhám közé, nem az adagolóba, így nem ragad le. 30 év alatt soha nem fordult elő olyan, hogy nem oldódott volna fel. Igaz nem használok rövid programokat.
2022. szept. 26. 20:15
 15/25 anonim ***** válasza:
93%
folyékony. egyszer hallottam valakkt, akinek az unokatestvére barátjának az anyja szerint jobban oldódik, mint a por. viszont @12-es: én persiles zöld beletehető edénybe teszem, közvetlenül a ruhák közé, hogy már az első vízzel kezdjen hatni. tudtommal nincs első, mosás nélküli öblítése - bár nem néztem utána..
2022. szept. 27. 05:41
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Folyékony. Különös oka nincs, ebből találtam olyat ami tetszik.
2022. szept. 27. 10:21
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Ugye tudsz róla, hogy van más is a "bolti szokásos mérgező fos"-on és a szódán kívül? :D Én pl egy természetes összetevőkből álló méregmentes, de bolti mosógélt használok, nem tartom magam bohócnak. 🤷‍♀️

2022. szept. 28. 14:36
 18/25 anonim ***** válasza:
80%
Ha mosószer színes ruhához akkor Folyékonyt, a por bent marad valamiért a tartályban. :/ Fehérhez pedig csak ecetet és illoolajat adok.
2022. szept. 29. 14:28
 19/25 anonim válasza:
30%
17 elfogadom a válaszod, a bio mosószer még elfogadható. Törölték a bohócok a megjegyzésem, ezért most te lettél a 17.
2022. szept. 29. 15:14
 20/25 anonim ***** válasza:
81%
Folyékonnyal, nekem a porból mindig bentmaradt a ruhában és tüsszögtem tőle.
2022. okt. 3. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!