Melyik vasalodeszkat ajanlanatok?
Szüksegem lenne egy uj vasalodeszkara. Most jelenleg valami kisebb , kompaktabb meretu deszkat keresek, ami minosegre is jo.
Mar kineztem magamnak a Vileda Neo vasalodeszkajat. Ismer valaki ennel kisebb deszkat is , ami jo minosegü?
Én meg szoktam nézni az Auchanban a kínálatot, és kiválasztom a legszimpatikusabb darabot.
Olyat már láttam, hogy valaki autó vagy mosógép ügyben kér típusra tippet, de bevallom, vasalódeszkara meg nem láttam.
Azt se tudtam hogy ezeknek van nevük /típusuk.
Nekünk ilyen van, de nem szeretem.
A minta nagyon zavaró rajta mikor a fehér ingjeimet vasalom.
Az utolsó szintre effort belerakni. Addig szépen csúszik magától, de az már szenvedős
A szivacs pár hónap után deformálódott.
Viszont nincs összehasonlítási alapom, ez az első deszkám
Úgy alapból bútorlap meg egy làb alapból mindegyik. Általába a 1-2 újabb huzat rárakása után jelentősen puhább, a szivacs általába vékony rajtuk, vagy nincs is.
Nekem egy kommersz van 15 éve, 2 új huzat van plusszba rajta, így teljesen tökéletes.
Úgy alapból bútorlap meg egy làb alapból mindegyik
Hát azért jó ideje van olyan, ami nem látott bútorlapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!