A vasalódeszka "orrára" mit szoktatok ráhúzni?
Nem, nem a vasalódeszka huzat érdekel, hanem az, hogy mit szoktatok ráhúzni? Miért ilyen "csőrös" a vasalódeszka tradicionálisan?
Hiszen a lepedőnek nem kell, ingnek megint nem kell. Párnahuzatot se láttam még senkinél ráhúzva vasalni, de még azt az "ujja-fa" eszközt se használja szinte senki 1-2 kivételtől eltekintve.
Eredetileg azt a szűk alsószoknyát vasalták úgy? (dehát az meg nem is látszott...)
Én az élére vasalt / alkalmi nadrágot szoktam!
Rá húzom és úgy vasalom ki a fenék részét illetve az elülső részét is. :)
Hát, nem tudtam, hogy a 38-as nadrág nagy fenékre vall :D
Ügyesség kérdése :)
Nyilván nem húzod fel rá bokáig :D
Ingek, blúzok vállát húzom rá, meg van bő ujjas felsőm, aminek az ujja ráfér. És minden olyan ruhadarabot, amit nem lehet úgy kivasalni, hogy csak szimplán leterítem, és egymáson van az eleje és a háta. Mint pl ezt:
És elég sértő megjegyzést tettél a nagy fenékre. Egyrészt honnan tudod? Másrészt a többség nem 32-es méret. Harmadrészt nem mindenkinek van unalmas, sima pólókból álló ruhatára, hanem egyedi darabokat hord.
Arra nem gondoltál, hogy neked van túl széles vasalódeszkád? Vagy éppen nem mindenki hord szűk forrónacit. Egyre nagyobb divat a bővebb fazon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!