Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Kinek mennyi idő alatt van...

Kinek mennyi idő alatt van kész a házimunka, ha CSAK a párotokkal laktok? Naponta és hetente hány órát fordítotok rá?

Figyelt kérdés

Kérlek csak akkor írjatok, ha CSAK a párotokkal laktok, hogy legyen viszonyítási alapom, hogy két felnőtt személyre mennyi ideig kéne tartania a házimunkának.

Ha ketten csináljátok, akkor összeadva mennyi időt vesz igénybe?

2010. szept. 22. 20:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Így tudok mihez viszonyítani.

Valaki kérdezte, hogy nekünk mennyi idő (párom is segít - bevásárlást is ő csinálja, én azt is beleszámítottam a házimunkába). Hát még nem tapasztaltunk ki mindent, hogy mi mennyi ideig tart. Nekem kicsit több idő a portörlés, tisztogatás, de én szeretem a dísztárgyakat, így mindet letörölgetni hosszú idő. Illetve a főzés veszi el a legtöbb időt szerintem, mert nem gyors kajákat szoktunk enni (kivéve néha).

Csak azért kérdeztem, hogy tudjam, kb. mennyi időt fog elvenni, ha már belerázódok, mert akkor biztos gyorsabb lesz.

2010. okt. 5. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!