Miért választ valaki felültöltős mosógépet?
Figyelt kérdés
Szeretném tudni, milyen szempontok alapján választotok mosógép típust azaz felül vagy elől töltőset?
Inkább a ráció, kevésbé az érzelmi szempontok érdekelnek.
2022. júl. 8. 13:51
21/29 anonim válasza:
1, van keskeny elöltöltős. Ráadásul nem utolsó szempont kicsi helyen, hogy arra lehet is pakolni.
22/29 anonim válasza:
Meg nem szeretek hajolgatni.
Egy felültöltősbe behajolni nehezebb, mint az elöltöltőshöz lehajolni.
23/29 anonim válasza:
Mennyi sületlen elöltöltős mantra... Legalább olvasnák el a kérdést.
24/29 anonim válasza:
Nesze, 23.
milyen szempontok alapján választotok mosógép típust azaz felül vagy elől töltőset?
25/29 anonim válasza:
Nekem most elöltöltős van, mert nagyobb, több fér bele, és mert rá tudtam így pakolni a szárítógépet. De régen volt felültöltősöm, az volt a választás oka, hogy pici volt a hely, és ez sokkal kisebb, keskenyebb, jobban elfér. Egyébként utáltam :D
27/29 anonim válasza:
A mosógép tetejére felraktátok a szárítógépet?
28/29 anonim válasza:
Persze. Létezik összeépítő keret direkt erre a célra.
29/29 anonim válasza:
Nahát, köszi, ennek utánanézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!