Miért választ valaki felültöltős mosógépet?
Szeretném tudni, milyen szempontok alapján választotok mosógép típust azaz felül vagy elől töltőset?
Inkább a ráció, kevésbé az érzelmi szempontok érdekelnek.
Hasznos minden válasz, örülök neki, hogy megírtátok.
Én magam is felültöltös párti vagyok.
Nálam a csapágyazás, méret és az esetleges víz kifolyás miatti aggódás döntött, bár utobbitól lehet feleslegesen tartotattam.
Nem verem be a térdem.
Ezerszer jobban kiszellőzik.
Sokkal könynebb javítani, ha kell.
A tetején ugyanúgy lehet gyereket pelenkázni.
A ruháskosarat csak beleborítom, nem kell szarakodni előtte egy kissámlin.
Kiszedni is sokkal egyszerűbb, és gyorsabb is mint az elöltöltősbe a bepakolásosdi.
Nem borul ki véletlenül se a ruha, nem tudod becsípni a szélén.
Nem fog berohadni az üstszájgumi se, ami elöltöltősnél alap.
Tizedannyit nem fogsz hajlongani.
A trutyigyűjtő dobcsillag sincs benne.
Ha beleesett egy melltartótű, simán kiszedhető a fűtőszál kiszedésével kb 15 perc alatt.
Persze nem is fogsz erre szárítót rakni. De akinek elöltöltőse van, azoknak a 90%-nál sincs szárítógép.
Nagy batár az elöltöltős, a marketingipar hülyítése.
Egyébként meg pontosan ugyan úgy mos mindkét gép.
És különben is, nem felültöltős, hanem palásttöltésű a tisztességes neve.
Mi? Hogy elöltöltősnél nem kell hajlongani? :DDDDDDDDDDDD
2x is! Amikor berakosgatod és amikor kirakosgatod.
HA valaha is használtál volna felültöltőset, rájönnél, hogy ezerszer praktikusabb.
Nagyon nem szívesen guggolnék egy mosáskor kétszer. Így csak kicsit meg kell hajolni.
Elöltöltőst nem tudnék kinyitni, kicsi a fürdőszoba.
Tudom, hogy ez felesleges félelmem, de félnék esetleges meghibásodás miatt, hogy kifolyik a víz.
Felültöltősem van, mert abból könnyebb kipakolni (én kirázom és hajtogatva rakom a lavórba mert két pici mellett nem tudom előre mikor tudok kiteregetni).
Fürdőszoba átalakítás lesz, most elöltöltőset szeretnék, mert pult alá fogom tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!