Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mennyit érne így meg? Ha...

Mennyit érne így meg? Ha csak mindennek a fele árát kérném érte korrekt ár lenne ?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Volna egy gardenius nevezetű 45cc, 45cm-eres vezetővel szerelt láncfűrészem. Amit tudni lehet a nálam töltött idő óta a gépről. A jelenlegi árfolyamban nézve új állapotban 5ezer forintos szállítással megvásárolható 40 és 50 ezer forintèrt, rendelési oldaltól függ mennyibe kerül de a legolcsóbb a 39.990ft - os ár s mellè az 5 ezer forintos postaköltség. Szóval én ezt a láncfűrèszt 42.900 Ft vásáróltam 2 év garanciával tavaly, plusz a posta költség ugye. 3om köbméter fát vágtam össze eddig a fűrésszel, de nekem nem tetszett az a láncvezető amit kaptam hozzá sem a lánc így vásároltam hozzá egy professzionális husqvarna vezetőt 19.990ft-èrt és egy stihl acél láncot 9.990ft-èrt ami csak 1szer volt élezve. Így már teljesen elégedett vagyok a fűrész teljesítményèvel. Lehet hogy másoknak akik ebben jártasabbak nem egy erőgèp, de otthoni felhasználóknak kiváló választás. 1 köbméter vegyes gajjfát vágtam vele kályhakèszre, 1 köbméter viszonylag száraz nyárfát és 1 köbméter nem sokkal vastagabb akác gajjfát. De a 3om köbméter fa vágás közt külön külön hetek teltek el, tehát nem egyszerre és a gajjfával kezdtem hiszen egy új fűrészről volt szó első üzembehelyezès alatt. Minden munka végezte után újszerű állapotra lett takarítva a gép és úgy lett lerakva. Gyakorlatilag ugyan olyan mint amikor megvásároltam csak 3 köbméter fával több üzemidő van benne, illetve más a vágószerkezet, lap lánc. Nekem most jelenleg a gép ebben az állapotában 76.970ft-ba került. Röviden ennyi lenne.

2022. jún. 26. 16:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
gyári láncvezetővel adnám el 22000ftért
2022. jún. 26. 17:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Ennyi.
2022. jún. 27. 07:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát barátom téged lehúztak a Husqvarna vezetővel és a Stihl lánccal is.

Egy könnyitett 40cm-es vezető nálunk 9 ezer ,és 100ft/szem azaz 67 szemes megy rá 6700ft. Ha 45 ös vezetőt vettél akkor 13e ft és 7200ft de mondom ez az extra light legdrágább vezető ez a legdrágább a sima ettől olcsóbb.

2022. okt. 29. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!