Mit lehet tenni a fürdőszobában a kád melletti fugákon lévő penésszel?
Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 07:07
1/7 anonim válasza:
Lespricceled savo-val! De amúgy létezik kifejezetten erre egy szer, a nevét most nem tudom, de ha elmész boltba, és megkérded egyik eladótól, biztosan nagyon szívesen segít...
2/7 anonim válasza:
En naponta lesikalom, amikor zuhanyozni keszulok, akkor elotte lespriccelem a furdoszoba-takarito Lysol-lal, van egy speci szivacsom direkt a csempekhez, azzal atsimogatom a csempeket meg ahol kell, es zuhanyozas utan lezuhanyozom a csempeket is, akkor mar tiszta, a legmelegebb vizzel. Jo, utana a labamat megegyszer meg kell mosni - mar amikor kileptem a kadbol - de ez a legkevesebb. Kb. a harmadik napra eltuntek a fekete peneszfoltok, mindenfele eroteljes sikalas nelkul is, es azota sem jottek vissza. Ja, es a furdoszoba ajtajat (ha van az ablakat is neha) mindig nyitva kell hagyni, hogy ne legyen bent parassag.
3/7 anonim válasza:
Az albérletemben többéves penész volt, amikor odaköltöztünk. Nem csináltam vele semmi extrát, Domestossal áttöröltem az egész felületet (kádat, szempét is), hagytam rajta állni kb félórát, ezalatt még kétszer áttöröltem. Nem lett elsőre tökéletes, de mivel ezt a módszert hetente alkalmazom, 3 hét múlva már nyoma sem volt a penésznek, és azóta sem jön elő, illetve mire látható lenne, addigra már le is mostam :)
4/7 anonim válasza:
Eddig Domestost használtam,de most áttértem az Ultra-savo-ra.Jobb.
5/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy kisgyerek van a lakásban, szóval nem nagyon tudom hosszú ideig rajtahagyni a vegyszert, szellőztetni meg pláne nem... De azért köszi az összes tippet, majd megnézem ezeket a szereket, hátha nekem is bejön az egyik!!
2010. szept. 20. 12:52
6/7 anonim válasza:
Vásárolj /Tesco, Metro/ penészölőt és azzal tüntesd el majd a továbbiakban rendszeressen tisztán kell tartani a csempéket.
7/7 anonim válasza:
Szavót neki!! 10 perc után öblítsd le!
2 pici anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!