Aki rendmániás, az minek hatására lett az?
Nekem a barátnőm az, így én is egyre inkább válok azzá, mert nem akarok konfliktust abból, hogy rumli van. Ő meg a szülei hatására lett azzá.
Plusz alapból szeretem a rendet én is, de nem zavar a rumli/kosz annyira.
Nekem a családból senki nem mondható rend és tisztaságmániásnak.Anyukám sose vitte túlzásba a dolgokat, de ő azért odafigyelt a dolgokra.Apukám és nővérem viszont kicsit trehánynak mondható.De elvoltam akkor ebben, mert lusta voltam és megcsinálta más helyettem ezeket a dolgokat.
Aztán elköltöztem, és akkor rám maradt minden, és akkor jött ki ez a precíz énem, hogy mindennek patikának kell lenni.Bárki jön, ismerős, rokon, idegen, mindig kapom a megjegyzést hogy sose találkoztak még ilyennel, hogy férfiként egyedül ilyen rendet és tisztaságot tartok :)
így születtem. 😆engem rettentően feszültté tesz ha nincs rend és patika tisztaság.
de akkor csúcsosodott ki igazán amikor különköltöztem a szülőktől. saját ingatlanban akkor és annyit takarítok amikor és amennyit csak akarok ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!