Vezetékes vagy vezeték nélküli porszívó?
Sziasztok!
Melyiket érdemes venni? 56nm lakást takarítanék vele. Most van egy vezetékes porszívóm, de az annyit ér, hogy a papagáj magokat se szívja fel.... már régen is néztem vezeték nélkülit. Azok mennyire jók? Igazából kárpittisztításhoz is ezt használnám. Elméletileg 23.000kpa erősségű a szívása. Ami nagyon jó. Valaki tudja, hogy a vezetékes mennyi kpa erősségű? Ennek is van kárpittisztító része. Ti melyiket vennétek? Mind a kettőt dicsérik.
" El nem tudom képzelni, mi aaz a valami, amitől fájna neked a vezetéket magad után húzni. Komolyan. "
Én nem csak elképzelni tudom, hanem tapasztalom is..
Takarító vagyok, 3 emeletet porszívózok nap mint nap, a lépcsőkön is vonszolnom kell a gépet a végtelen kábellel együtt úgy, hogy elérhető konnektor alig van. Hol a tekergő vezetéken esek majdnem át, hol a hosszabbító-csövön. Egyáltalán nem szórakoztató...
11# 3 emelet naponta vs. 50 négyzetméter heti 1-2-szer.
Azért nem ugyanaz...
"El nem tudom képzelni, mi aaz a valami, amitől fájna neked a vezetéket magad után húzni. Komolyan."
Jó nagy marhaságot írtál! Nálatok nincsenek bútorok a szobában? Nincs idegesítőbb a folyton beakadó vezetéknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!