Vezetékes vagy vezeték nélküli porszívó?
Sziasztok!
Melyiket érdemes venni? 56nm lakást takarítanék vele. Most van egy vezetékes porszívóm, de az annyit ér, hogy a papagáj magokat se szívja fel.... már régen is néztem vezeték nélkülit. Azok mennyire jók? Igazából kárpittisztításhoz is ezt használnám. Elméletileg 23.000kpa erősségű a szívása. Ami nagyon jó. Valaki tudja, hogy a vezetékes mennyi kpa erősségű? Ennek is van kárpittisztító része. Ti melyiket vennétek? Mind a kettőt dicsérik.
Nálam például nincs vezetékes por, úgyhogy a vezeték nélküli elég lenne.
A viccet félretéve, mindenhol tolják most ezeket az akkus szarokat, amibe 3 év után veheted az új akksit, egyébként meg nem kicsit környezetszennyező. Egy vezetékst megveszel, oszt 10 évig jó, ha össze nem töröd véletlenül.
Nekem mindkettő van.
Nagyobb takarytáshoz vezetékes. Folymatosan nagyobb teljesítménnyel szív.
Alkalmilag aksis.
Jelenleg a porszívóknál van egy energiacimke, ami előírt mérésekkel tartalmaz paramétereket, ezeket tudod összehasonlítani egyszerűen és jól.
Aztán hasonlíthatod a használati költségeket, mint szűrők vagy porzsákok utánvásárlása mennyi is lesz.
Az akkus jó a gyors takarításhoz, a nagytakarításhoz jobb a vezetékes a hosszabb tartós szívóerő miatt
Söprögetés helyett 100x többet ér az aksis gép. Tök jó például a konyhában, előszobában, folyosón.
A vezetés gép viszont kell oda ahol sok és vastag szőnyegek vannak.
El nem tudom képzelni, mi aaz a valami, amitől fájna neked a vezetéket magad után húzni. Komolyan.
Egyébként a vezetéknélküli porszívó gagyi. Szemét. Pörög, de nem szív.
Tudom, nem érted, és megeszed a vezetéknélküli szemetet.
Megérdemled :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!