Legkondis meselte, hogy ok ugy huzzak a vezetekeket hogy ipari porszivos vesogepuk van. Ebbol kiindulva vajon lehet ma MO. -n olyan villanyszerelot talalni aki szinten ilyen hardverrel dolgozik?
Természetesen minden villanyszerelő ilyen porelszívós horonymaróval dolgozik aki megteheti mert iszonyat drága.
Ennek viszontagságát meg is látod a szerelő óradíjában mert csak a tehetős hivatalosan vállalkozásban munkát végző szerelő tudja ezt megengedni magának egy egyszerű magánzó ezen belül a feketéző szerelők még mindig a maró nélküli kézi vagy gépi vésést alkalmazzák.
Igazi előnye számodra nincs is leginkább csak a szerelő kényelmét szolgálja mert ezer más poros-koszos munkafolyamat lesz felújításkor amit pár napos nagytakarítással tudsz eltüntetni.
(vill.szer)
# 1/1 05-21 18:03
Kedves hozzáértő,előttem szóló.
Pont a feketézőknek,meg a mókányolóknak vannak a legjobb gépeik,kocsijaik.A legális vállalkozó adózik,és közterhet fizet.
A birka nép meg azt hiszi,hogy a feketéző olcsóbb.Pedig dehogy,csak meg sem kérdezik a vállalkozót.(vill.szer)
A Kerdezo vagyok...
Vesogepet kerdeztem mert ilyen horonymarorol meg eletemben nem halottam... De koszi a valaszokat mar inteztem is villanyszerelot, ez a horonymaro sokat segitett ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!