Szerintetek melyik a legjobb mosószer? Melyik jobb, a gél vagy a por?
Ti melyik márkát szeretitek?
Én mindent kipróbáltam már, és nekem az Ariel vált be, fehérekhez és színesekhez is.
arielt elvből nem veszek.
de én pl szeretem a persil port, feketéhez az arra való folyékony dreftet használom.
de találkoztak már a ruháim teszkóssal, bioponnal (gél) vagy tomival (por).
nagy különbséget nem vettem észre, nem autószerelő vagyok, hogy olyan kemény foltokkal kelljen birkózni. :D
Ezt hogy érted, hogy elvből nem veszel Arielt?
Én válogatós vagyok... :-)
Én is Ariel párti vagyok. Abból már mindegy, hogy gél vagy por, mindent nagyon szépen kivisz és az illata is jó, így öblítőt nem is szoktam használni. A párom dolgozott a nyáron kőművesnél, mindent kihozott, pedig ott tudott rendesen mocskos lenni :)
Ja meg fajlagosan ennek a legalacsonyabb az ára, akcióban szoktam venni nagy mennyiséget, kb. fejenként havi 250-300 Ft-ba kerül a mosószer. A lakótársunk az "olcsó" teszkósat veszi, 700 Ft egy nagy flakon és elmegy neki egyedül egy hónap alatt.
Első: én sem értem ezt az "elvből nem veszek"-dolgot, írd le lécci, miért, mert kíváncsi vagyok :)
Sokáig Ariel volt.
Most váltok, tesztelek.
Színesekhez MPD-t használok, ráadásul ezzel mosogatok és felmosok, meg takarítok is.
A fehérekhez teszteltem mosódiót, szódát, de nem ájultam el tőle, most jön majd az MPD+mosószóda tesztelés a fehérekhez.
Meg lehet veszek diót 1 kg-t é smegnézem a kiadósságát, mert nekem elég drágának tűnik és mivel marha kemény a víz nálunk, sokkal több kell.
Viszont környezetbarát, ezért nagyon gondolkodom rajta.
Számomra az Ariel a legjobb mosópor, de én használok hozzá öblítőt.
Hát ez a Biopon takarékos nem jön be, olyan büdösek tőle a ruhák, anyósom ezt használja, de már a tököm is kivan vele, és ezt vágta a fejemhez, hogy az ariel nem jó..
Mégis ez a legdrágább mosópor, és mindent kipróbáltam, egynek sincs ilyen jó illata, mint az Arielnek. -.-
Szia Viki!
Igen, a Tide is nagyon jól mos!
És annyira jó az illata!
Én is szeretem, de ha választanom kell, akkor az Ariel mellett döntök.
Mikor melyiket veszem. :)
Én a színesekhez mosódiót használok - viszont izzadságszagúak maradnak a ruhák. :(
A fehérekhez mosószódát plusz folttisztító-fehérítő sót (nátriumperkarbonát), Gyönyörű, hófehér ruha az eredmény.
A porokat nem szeretem pl a polár pulcsikhoz, dzsekikhez, párnákhoz, mert nem öblíti ki rendesen a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!