Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ha az anyukának megszűnik a...

Ha az anyukának megszűnik a munkája,otthon van,akkor onnantól kezdve a gyereknek és az apukának nem kell otthon semmit csinálnia, nem kellrendben elpakolni sem,takarítani stb. sem,mert úgyis otthon van és majd ő megcsinálja, neki onnantól az a dolga?

Figyelt kérdés
2022. márc. 10. 08:49
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
97%
De miért hiszik azt, hogy akinek nincs munkája, az egy robot? Nem lehet dolga és ugrásra készen vár mindenre?
2022. márc. 10. 13:18
 22/39 anonim ***** válasza:
95%
Nem lehet könnyű, ha a férjed így gondolkodik, de azért nem szívesen a te közeledben sem.. :D
2022. márc. 10. 13:19
 23/39 anonim ***** válasza:
0%

...13:19. as!...

én meg aszt remélem, hogy kitiltanak téged innen!!!

2022. márc. 10. 13:21
 24/39 anonim ***** válasza:
97%

Azért ne pusztuljon ki mindegyik :D Az enyém normális. Saját igénye, hogy elpakoljon maga után. (akkor is, ha én takarítok)Nem egy igénytelen állat, aki mindent összevissza hagy.

És amikor egyedül lakott, akkor se volt takarítónője, és nem anyucihoz hordta haza a szennyest se :D

2022. márc. 10. 13:22
 25/39 anonim ***** válasza:
95%

Ha ezt a nő írta ki, akkor is úgy gondolom, hogy nincs joga és nem a szeretet jele őt a másiknak cselédként csicskáztatni. Hisz ha egyedül lakna is eljárna dolgozni és lenne házimunka is, nem csak a másikért teszi.

Mondjuk azért ez általában úgy szokott lenni, hogy apuka addig is trehány és lusta volt otthon, csak most van rá indoka, hogy főnökösködjön. Ahogy természetesen van ilyen nőben is, trehány is meg főnökösködő is. És persze kérdés, anyuka indoka is mennyire valid, tényleg kényszerből van otthon és tényleg hiába keres munkát, vagy "örökre" nem akar semmit csinálni és minden más kifogás. De ismertem ilyet is fordítva is, amikor a férfi veszítette el a munkáját és még körbe is van ugrálva, mert szegény depressziós és ne sérüljön tovább az önbecsülése, hogy akár takaríthat is maga után.

De bárhogy is, közös érdek, hogy találjanak olyan kompromisszumot, hogy azzal mindenki egyet tudjon érteni.

2022. márc. 10. 13:29
 26/39 anonim ***** válasza:
57%

Hogy kell elképzelni: az anyuka nem dolgozik, a gyerekek iskolában, apuka munkában. Anya egész nap otthon Netflixezik, majd mikor a család megjön megcsináltatja velük a házimunkát?

Ha férfi lennék, abban a percben hagynám ott az ilyen nőt!

Az ilyen dolgok, mint a cipőt mindenki a helyére teszi, szennyest a szennyestratóba, koszos edényt a mosogatógépbe - ez alap. Na de az, hogy otthon van valaki egész nap és a többiek pucolják ki a fürdőt… nem tudom, nem jut eszembe erre szó, amivel tudnám jellemezni, hogy ez mennyire gáz.

2022. márc. 10. 13:57
 27/39 anonim ***** válasza:
24%
Nem tudom eldönteni, hogy egy semmirekellő nő vár önigazolást, hogy nem baj, ha otthon van és csinál semmit, vagy egy férj akinek van egy lusta felesége, de annyira papucs, hogy vele ezt nem meri megbeszélni.
2022. márc. 10. 14:01
 28/39 anonim ***** válasza:
89%

"Ha az anyukának megszűnik a munkája"

Akkor keres egy másikat és nem csinál magából mártírt a gyíkon.

2022. márc. 10. 15:07
 29/39 anonim ***** válasza:
22%
Huhh..
2022. márc. 10. 16:27
 30/39 anonim ***** válasza:

a 19-es válaszban direkt karikírozva írtam, tele hibákkal, hogy vajon ezt is felpontozza-e a kérdező.. :D Hát, felpontozta.

Kérdező, olvass többet, ha időd engedi. :) Hasznodra fog válni!

2022. márc. 10. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!