Ha lukas lesz a zoknid, akkor te mit teszel vele?
Nekem valahogy mindig kilyukad ha félnapon keresztül folyamatosan megyek benne nem tudom miért. Ha tudom hogy olyan helyre megyek ahol nem veszem le a cipőm és kicsi a juk még hordom 1-2X ha nagyobb mint fél mm kidobom.
Így hogy nálam ennyire fogyóeszköz szinte havonta vagy 2 havonta járhatok zoknikat venni. Volt már márkás, kínai, pepcos, auchanos de egygiksem bírta tovább a másiknál úgy, hogy maradtam a pepco vagy auchanos X pár egybe olcsóbban verziónál.
"ha nagyobb mint fél mm"
Ma senki se tudja normálisan használni a mértékegységeket? A rádióban valami olyasmit mondtak valamiről, hogy két centiméter, tehát nagyobb, mint egy muslica...
Ahogy mások írták, bevarrni nem érdemes, mert egyrészt kényelmetlen lesz, másrészt a zokni akkor lyukad ki, ha kikopik, tehat a varrás mellett megint lyuk lesz.
Stoppolom, ami nem olyan, mint a varrás, a kopott részben vízszintesen megy a cérna, kicsit szövéshez hasonlít az eredmény valóban.
Időigényes.
Azért csinálom, mert nekem gyakran lyukad ki zoknim.
A képen egy cérnazokni, amit cérnával stoppoltam, de nem volt azonos szürke színű, ezért fehéret használtam.Általában azonos színűt használok cérnazoknihoz, ez a szabályt erősítő kivétel.
És egy meleg zokni, amit mamusz helyett hordok. A kopott részt is ki kell tölteni, különben felesleges a munka.
Csak büdösen dobom ki. Ha mosás után látom, hogy lyukas, akkor egy kört még megér ;)
F
Ez igaz, de nekem kicsit vastag a puma.
A vékony, pamut zoknit szeretem, ami persze hamar kilyukad, mert vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!