Ha lukas lesz a zoknid, akkor te mit teszel vele?
Vannak zoknik 500forintért is meg még olcsóbban is akadnak.
Ha le kell húzni valahol a cipőt, akkor eléggé ciki a lyukas zokni. Azért adok ennyire magamra.
Nagyon ritkán kell csak új zokni. Ami kissé kopottas, de még jó, az marad otthoninak utána kuka. Nagy ritkán azt az egy egy zoknit kibírja az ember. Évente talán 2 zokni ha kerül kukába. Az nem tragédia.
Elvben azt mondanám, megvarrom - gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy félrerakom a fiókban, hogy "majd ha lesz időm", aztán örökre elfelejtem. :D
A múltkor selejtezésnél az összes lyukas, majd ennek következményeként az összes fél pár zoknit kidobtam, úgyhogy most épp majdnem rend van. :)
A múltkor megvarrtam egyet, amit sajnáltam kidobni, de ezen kívül nem tudnám felidézni. Vszeg ez abból a gyerekkori emlékből ered, hogy anyám egyszer nekiállt stoppolni úgy klasszikusan, én meg gyűlöltem azt, amelyiknek a talpa volt megcsinálva, mert nyomott. Utána ő se csinálta többet, és bennem is az maradt meg, hogy a varrott zokni kényelmetlen (pedig én nem stoppolok).
Soha nem jutott eszembe, hogy megvarrjam. Ez csak egy zokni, nem egy pulcsi vagy kabát.
Kimosom és elhasználom takarításhoz.
Kidobom. Szökőévente ha 1 kilyukad sokat mondok, annyiért meg nem kár
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!