Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Aki Ariel kapszulát használ a...

Aki Ariel kapszulát használ a mosáshoz… ti milyen öblítőt használtok?

Figyelt kérdés
Áttértem teljesen a kapszulás mosásra, előtte Perwolt használtam, de olyan büdösek voltak a ruhák tőle… a megfelelő öblítőt még nem találtam meg, ami jól passzol hozzá.
2022. márc. 6. 16:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%
Coccolinot használok mellé, nekem az jött be eddig legjobban.
2022. márc. 6. 17:04
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem a kapszulának semmi nem vette el az illatát, ezért cseréltem le.
2022. márc. 6. 18:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is Coccolinot használok, de az Ariel kapszulának szerintem annyira erőteljes illata van, hogy elnyomja még az öblítő illatát is. Az Ariel előtt Persilt és Tomit használatam azoknak nem volt erős illatuk.
2022. márc. 6. 19:33
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, igen ennek a kapszulának valóban van egy erőteljes illata, de azért öblítő nélkül sem szeretnék mosni.. Tomi kapszulát is használtam már, az is jó volt.

Veszek majd Coccolino öblítőt, használtam korábban, pl. a sötétkék flakonosat (lime) kifejezetten szerettem.

2022. márc. 6. 20:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Már többször láttam az oldalon, hogy azt írják elnyomhatatlan illata van az Ariel kapszulának. És én már többször leírtam az ellenkezőjét. Ha megfelelő mennyiségű, azaz egy teljes adagnyi ruhával használja az ember, akkor én csak az öblítő illatát érzem. Soha nem éreztem a kapszula illatát. Ja, de. Egyszer, mikor a férjem kimosta két nadrágját egy kapszulaval. Egyébként Silan Aromatherapy öblítőket használok váltogatva. A lila a kedvencem.
2022. márc. 6. 22:02
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is mindig teli mosógéppel mosok, de az illata még úgy is nagyon erős.
2022. márc. 6. 22:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is tele dob ruhával használtam a kapszulát, még mikor lejárt a gép akkor is érezni lehetett, hogy nem öblítette ki rendesen. Kemények voltak, plusz a gumi résznél még habos volt.
2022. márc. 6. 22:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Nálam pl a mosás részével nincs gond szépen mos és jól öblít. Csupán az illata nagyon markáns. Mondjuk nekem nincs bajom vele mert szerintem jó csak előtte nem Arielt használtam és fura érezni/látni a különbséget más gyártók termékei között.
2022. márc. 6. 22:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Coccolinot.
2022. márc. 15. 09:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Az Ariel az illattal akarja elnyomni a mosási teljesítmény romlását.

10-15 évvel ezelőtt valóban prémium minőség volt, most már akkor sem kellene a Magyarországon kapható Ariel, ha hozzám vágnák.

2022. márc. 15. 10:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!