Egyedülálló nőként hogyan oldjak meg szekrény felfúrást, szekrény javítást?
A felfúrás mit jelent? Egy padlón álló szekrényt szeretnél rögzíteni a falhoz eldőlés ellen, vagy függesztve lenne az egész?
És főleg, mi a javítás? Nem mindegy hogy csak egy zsanért kell kicserélni, az egészet lecsiszolni majd újrafesteni, vagy a szekrény egyik sérült elemét újragyátani bútorlapból egyedileg. A javitásba elég sok minden beleférhet.
Nappali szekrény falra felfüggesztése.
Masik bonyolultabb dolog. Van egy nagy ruhás szekrény. Egyszer elkezdtem összerakni és az alap szétdőlt. Újra kellett fúrni és úgy összeilleszteni az oldalakat. A merevítő vagy a hátlap, az a hajlékony lap , csúsztatós alul felül és oldalt. Mivel újra lett fúrva az elején a két oldala , így a hátlap lifeg, nem marad bent a sínben. Hogyan és mivel tudom rögzíteni? Nagyon zavaró, hogy a ruhák kinyomják hátra és minden egyre beljebb megy és lóg le a rongy az alatta lévő polcra. Mindjárt teszek ide képet.
Nálunk ezt a szekrénygondot úgy oldották meg a srácok, hogy vettek két zacskó hosszú szöget, és körbe a szekrény keretének mentén végigszögelték a hátlapot. Azt egy tornádó se szedné szét, nemhogy én a tuszkolásommal. :)
De ehhez nem kell férfierő, maximum ha a szekrényt nem tudod kicibálni a helyéből, egy marék szöggel és egy kalapáccsal te is megoldod. Illeszd a helyére a hátlapot, és ahol van mihez hozzászögelni (ne a polcokhoz, hanem a szekrény falaihoz leginkább), ott menj rajta végig.
A szekrény hátlapjához ilyen kell:
Vissza kell tenni a dekorlemezt a nútba, majd ezt a rögzítő fülét a nútba, és úgy becsavarni.
Ezt szögeléssel nem tudod, vagy csak ha extrém ügyes vagy. Mert nem közvetlenül a hátoldalán van a dekorlemez. Nekem is ilyen a bútorom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!