Miért büdösek az ágyneműk a szekrényben 1 hónap után?
Figyelt kérdés
Próbáltam öblítővel és az nélkül is, nélküle nem annyira rossz szagú. Teljesen szárazon rakom be őket, nem dohányzunk. Az a tipikus szekrény szaga van, pedig csak 2 éves a bútor.2021. dec. 20. 16:10
1/6 anonim válasza:
Nem tudom én sem, örök rejtély marad számomra is. Mások meg írják, hogy hónapokkal a mosás után kivették a szekrényből, és még akkor is áradt belőle az öblítő illat. Én már mindent kipróbáltam, mindenféle öblítőt, ecetezést, minden praktikát amit eddig olvastam, és nem vált be semmi, el nem tudom hinni, hogy valóban jó illatúak másoknál!
2/6 A kérdező kommentje:
Viszont van olyan ruha, amit hónapok múlva kiveszek és semmi baja. Persze, nem friss, de nem büdös. 🤷🏼♀️
2021. dec. 20. 16:16
3/6 anonim válasza:
Nekem azóta szűnt ez meg, mióta átálltam a mosóporral való mosásra. Amikor folyékonnyal, vagy kapszulával mostam, akkor nekem is minden szezonvaltáskor újra kellett mosnom a ruhákat.
Aztán anyukám tanácsolta, hogy hagyjam azokat a kapszulás vackokat, vegyek jó minőségű mosóport, és csak egy minimális mennyiségű öblítőt használjak. És igaza lett, bevált. Több mint egy éve így mosok, megszűnt a szekrényszag, meg az a besavanyodott szaga a ruháknak.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Megpróbálom, hátha bejön.
2021. dec. 20. 16:40
5/6 anonim válasza:
Nekem is ez volt. A bútorlapból készült szekrényben büdösek voltak a ruhák. Amióta átraktam tiszta fenyő fa szekrénybe, azóta megszűnt. A bútorlapos szekrényben csak azokat tartom, amiket hosszú távra elraktam, napi használatúak "rendes" szekrényben vannak.
6/6 A kérdező kommentje:
Nekem a fenyőben még rosszabbak voltak. Azt is próbáltam már.
2021. dec. 22. 07:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!