Régi fagyasztóládát leolvasztáskor ki kell fertőtleníteni valamivel? Mivel?
Figyelt kérdés
Még sosem csináltam. Nagyon be van már jegesedve, le kell olvasztani, de hogy kell kimosni? Mivel? Hogy majd a visszapakolt ételek ne vegyenek át fertőtlenítő vagy tisztítószer szagot.
Egyébként nem rohadnak benne ezer éves húsok, vagy ilyesmi, csak egyszerűen túl jeges.
2022. jan. 31. 21:58
1/3 anonim válasza:
Fagyasztóba a ventilátort szoktam beletenni.A levegő mozgása,gyorsan olvaszt is. Gyenge hipós vizbe mártott törlővel szoktam kifertőtleniteni. Ennek nem marad szaga .
2/3 anonim válasza:
Sose fertőtlenítem, sima mosogatószeres vízzel áttörlöm. Nem látom értelmét a fertőtlenítésnek.
Hagyd nyitva az ajtót, húzd ki a konnektorból. Én nagy fazékba forralok vizet, aztán beteszem a fagyóba és rácsukom az ajtót. Az edény alá vastag fa vágódeszka megy, mert a műanyag megolvad tőle.
Fém eszközzel ne kapirgáld, és fa vagy műanyag lapos fakanállal szoktam. Csövekre vigyázz, mert megsértve nem lesz fagyasztód többé.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2022. febr. 1. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!