Mit tegyek ha nem tudom telepakolni a fagyasztóládát ételekkel?
Általában a lefagyasztás igényel nagyobb energiát. Ha nem nyitogatod, akkor a hőntartás már minimális fogyasztással ját, és ezt nem befolyásolja túlzottan az, hogy félig vagy tele van-e! Inkább a fagyasztó mérete a döntő. Ha mindig csak félig van, akkor érdemes kisebbre cserélni.
A vizespalackkal feltöltés esetleg áramszünetkor jöhet jól, mert több a puffer, tovább bírja. Viszont a víz tágul amikor fagy, és a PET palackot szétrepesztheti!
sajnos nincsenek szomszédaim egyenlőre...
nem is szívesen közösködnék senkivel, mert mi van ha pl akkor szeretnének valamit a fagyasztómból, amikor én nem vagyok itthon? elcserélni, eladni sem szeretném, mert szinte vadonatúj modern készülék, és elég keveset fogyaszthat, mert már egy éve megy és nem igazán látszik meg a villamosáram fogyasztáson. egyébként elemózsiával telerakva örököltem, csak már megettem belőle mindent ami ehetőnek tűnt...
Van még lehetőséged télire megtömni zöldséggel: találni még zöldbabot, karfiolt rózsákra szedve, tökféléket akár főzeléknek, akár előre panírozva rántottnak. Zöldpaprikát is tehetsz el lekarikázva, és a rengeteg sárgarépa-gyökér mehet bele. Paradicsomot is raktam el, felkockáztam, zacsiba raktam, jó lesz lecsóba, vagy pörkölthöz, vagy éppen egy-két db. a zöldséges tésztalevesbe.Télen ezeket biztosan sokkal drágábban fogod tudni megvenni, mint most. Másrészt arról beszélnek, hogy hamarosan drasztikusan fognak emelkedni az élelmiszer-árak, tehát esetleg meggondolnám, hogy az elfogyasztott husit is visszapótolnám, most még áremelkedések előtt.
Rögtön nem lesz üres a hűtőd!
7-es vagyok!
Egyébként én is egyedül élek. 2,5 kg répa + 1,5 kg gyökér, felpucolva, összekavarva = dec. közepétől ápr. végéig megadja a téli zöldség-szükségletet, 2,5 kg. zöldpaprika elég arra, hogy pörköltek, rántotta, paprikás-krumpli, zöldségleves, gulyásleves hasonlókba télire mindig van belőle itthon. Az összes többi zöldségféle nagyon jó arra, hogy télen ne csak a kelkáposztát vedd a zöldségesnél, mert másnak olyan ára lesz, (ha egyáltalán kapsz az üzletben), hogy kérdés, meg lehet-e majd fizetni. Én úgy megtömtem a 2 fiókos fagyasztómat, hogy husi már nem is igen fér bele. Nem baj, majd fogy, és akkor lesz benne hely! Évek óta így csinálom. :))))
Teljesen egyetértek Harkonnenel....
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!