Társasházban, panelban élők, mennyi időnként mossátok fel a folyosót, lépcsőházat?
Ahol idáig én laktam, mindenhol volt külön zárt folyosó ami leválasztja a lakásokat a lépcsőháztól. Ezeket a folyosókat takarítják a lakások tulajdonosai.
A kérdésemet akkor meg pontosítom.
Milyen gyakorisággal van takarítva, felmosva a folyosótok, lépcsőházatok? Akár ti, akár takarítónő takarítja.
Ugyanilyen zárt folyosós panelben lakom.
Én minden hétvégén fel szoktam mosni a zárt folyosó és a szemétledobó felém eső részét.
A házban lakik a takarító, de nem tudom megmondani milyen sűrűn mos fel, mert igencsak hektikus. Egy időben minden reggel találkoztam vele, hogy épp a földszinti liftelőteret mossa fel. De mostanában nem nagyon látom.
Viszont az egész lépcsőházat azt eddig is nagyon-nagyon ritkán mosta fel.
13-as vagyok.
Az kimaradt, hogy ez egy 87 lakásos társasház, tehát nyilván van/lenne rajta mit felmosni minden nap, legalábbis a földszinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!